Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » SHARP LC-39LE650V és társainál...

SHARP LC-39LE650V és társainál mi ez a váratlan jelentős (+50-70%) drágulás?

Figyelt kérdés
A sharp aqos-os led tvk az elmúlt 3-4 napban 150-ről 220-ra. 170-ről 260 körüli értékre drágultak szinte mindenhol. Tudja valaki miért? keretem neten cikket, de nem találtam eddig semmit. valaki linkelne valami infot aki talál?

2013. nov. 18. 03:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyrészt 150 alatt vannak.

[link]

Egyébként jobb tévék, mint az agyon istenített Samsung - LG páros.

2013. nov. 18. 04:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Ahol még nem emelték, nézd meg pl. a linkeden a diagramot alul! átlagár +20k 2 nap alatt. mindenhol ahol néztem ugyanaz a szitú. 3-4 napos keretben 1-2 napra nem rendelhető aztán ugrik egy k*va nagyot.

[link]

az iponon az összes sharp aqos ilyen, de nem csak ott. A forgalmasabb helyeken már mindenhol 200+ az ani 145 körül volt pl a példában említett LC-39LE650V. de cikket, semmit nem találok sehol.

2013. nov. 18. 04:36
 3/4 belapus ***** válasza:
( Talán nem értesültek arról, hogy Magyarországon minimálisra csökkent az infláció. )
2013. nov. 18. 09:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Láttam a diagramot, de a pontos okát én sem tudom, pedig tévékkel foglalkozom.

Olyat el tudok képzelni, mivel a Sharp nem gyárt displayt, akitől vásárolja a kijelzőket, ott egy komolyabb áremelést hajtottak végre. (magyarul, kicsit alávágtak a konkurenciának)

A másik lehetőség, hogy a Sharp tévék jó részét, a Vestel Electronic Europe gyártja, illetve rakja össze. Elképzelhető, hogy kapacitás hiány, vagy egyéb okból az emelt árú tévéket nem európában gyártották le, márpedig akkor rájön a vám és a magasabb szállítási költség.

Ez csak két feltételezés, lehet hogy más az oka, de mindkettő elképzelhető.

2013. nov. 18. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!