Péter.S kérdése:
Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy a játékos pályán haladjak vagy kezdjek bele a zenélésbe
Mer azon gondolkodok vogy veszek egy elektromos gitárt és megtanulok gitározni de attól félek ha véletlenül "megunnám"
akkor lehet hogy pénz kidobás volt de lehet hogy nem unom meg és folytatom . A másik dolog amit akarnék az egy konzol tudom hogy nem ugyan az a kategória sőt nagyon távol áll egymástól a két dolog .De azt szeretném kérni hogy valaki gyözzön meg aról hogy melyiket válasszam mer nem tudok dönteni.
2013. nov. 12. 22:02
1/3 anonim válasza:
Ja értem, tehát a zenélés lehet pénzkidobás lesz, de a játék az egész biztosan nem az.
Érdekes gondolatmenet...
2/3 A kérdező kommentje:
Nem így értetem . Inkáb kijavítom magam a konzol lenne pézkidobás a gitár nem csak nam akarom hogy ha nem csiálok vele semmit akkor ne porosodjon a sarokban.
2013. nov. 13. 06:23
3/3 kojee válasza:
Tehát, ha lesz egy gitárod, akkor nem a sarokban kell porosodni hagyni, hanem minden nap megfogni, és használni, még akkor is, amikor nincs kedved hozzá. Valamint azt is gondolom, hogy 2 dolog nem zárja ki egymást .Pl.: ps2 már egész olcsó, és nagyon jó, ötletes játékok vannak rá, a mai napig szoktam használni a x360 mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!