Melyik TV-t válasszam? Orion vagy Philips?
Figyelt kérdés
Ezt a kettőt néztem ki:
1. - [link]
2. - [link]
Mindkettő 60 ezer, led, és elég nagy a képernyő mérete. A Philips-re 2 év garancia van, viszont az Orion az smart tv. Megérné az Orion-t választanom, még ha csak 1 év garancia van arra? Nem tudom mennyire minőségi ez a márka tv-k területén.
2013. aug. 19. 11:29
1/4 anonim válasza:
TV-nél elsődleges a képminőség szerintem. én biztos nem vennék márkátlan "orion"-t.
szerintem a philipset vedd. smart TV-t meg aki kitalálta, egyből a marsra lőném ki.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszi, én is inkább a phillipsre szavazok.
2013. aug. 19. 11:52
3/4 anonim válasza:
Orion-t semmiképp az egy kínai sz@r.
4/4 JulesM111 válasza:
Kedves kérdezö, egy link alapján nem lehet megitélni egy tv-t. Fáradj be a boltba, nézd meg a szemeiddel, és vedd meg amelyil tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!