Az olcsó dvd lejátszók közül melyik márka jobb, pl orion, millenium, philips, lg stb, és melyik az, amit nem érdemes megvenni?
Hát a Tesco ban az Orion és a Millenium Technika szokott a legolcsóbb lenni.5000-10000 ft.Minőségükről annyit hogy elég gyengék.Nekem már volt mindegyikből de többet nem veszek.Kb annyit érnek mint az áruk. A Philips Lg Sony Samsung azok már elég jó minőségűek és árban is jók.
Ja nekem most egy Samsung van kb 2 éve és tökéletesen működik.
teljesen mindegy.
nekem már évek óta eg abszolút noname kis vackom van, 3500.- ft volt és a mai napig tökéletesen üzemel.
ha egyszer elromlik, - mert éppen úgy el fog romlani, mint bármelyik másik- akkor is a legolcsóbbat veszem meg.
ennek több előnye is van:
- az olcsó noname cuccok nem finnyásak, lejátszanak bármit, nem válogatnak a lemezek között
- ha elromlik, szívfájdalom nélkül dobom a kukába és veszek egy újat
első vagyok.
Én nem azt mondtam hogy rosszak csak én 2 olcsó készülékkel is pórul jártam.Ez meg nem igaz hogy a drágább nehezen veszi be a lemezt.Csak azt nem veszi be ami nagyon karcos.Ezért is jobbak és tovább bírja az olvasó fej mint más készülékeknek amik minden sz*rt bevesznek és hamar tönkre megy a fejük.Te tudod te ha minden képen ilyet akarsz venni akkor az Oriont ajánlom mert talán még az egy jó márka és olcsó is.
"...minden sz*rt bevesznek és hamar tönkre megy a fejük..."
legalább ne beszélj hülyeségeket!
az optikai leolvasónak teljesen mindegy, hogy milyen állapotú a betett lemez, mivel fizikailag nem érintkezik az adathordozóval!
első vagyok.
"az optikai leolvasónak teljesen mindegy, hogy milyen állapotú a betett lemez, mivel fizikailag nem érintkezik az adathordozóval!"
Inkább te maradtál volna csendbe!!
Azt egy szóval se mondtam hogy fizikailag érintkezik de ha nem megfelelő állapotú Cd dvd t teszel be ugyanúgy tönkre mehet a fej és akkor dobhatod ki a kukába a dvd lejátszót.
Ja és ha néha elolvasnád a használati útmutatót abba bele van írva hogy hogy kell rendeltetés szerűen használni a Dvd lejátszót és akkor nem írnál ostobaságokat.
nézd kedves barátom, most nem állok neki elmagyarázni, hogy hogyan is működik az optikai leolvasó és miért mindegy neki, hogy milyen állapotú a betett adathordozó.
legyen elég ennyi, hogy mint rádió tv szerelő, elég sok dvd lejátszóval találkozom és hidd el, elég alaposan ismerem a működéi elvüket.
volt a kezemben éppen elég fejhibás cucc, de olyannal még nem találkoztam, ami attól ment volna tönkre, hogy a betett lemez karcos volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!