Hogyan kell használni a koaxos galvanikus leválasztót?
Figyelt kérdés
Eddig mindenhol azt olvastam, hogy a fali aljzatba kell bedugni, de felhívtam a céget, ahonnan rendeltem ilyet, és a hölgy azt mondta, hogy az eszközbe (tv, videó, set top box) kell bedugni. Így is tettem, a set top boxba dugtam be, de így is búg az adás, meg úgy is, ha a fali aljzatba dugom. Azt is szeretném megtudni, hogy mindegy-e melyik végét hova dugjuk a leválasztónak, mert nem egyforma a két vége. Az egyikre az van írva, hogy CABLE/VCR, GROUND BREAKER, a másikra pedig semmi.
Előre is köszi a segítséget!
2013. nov. 11. 13:12
1/2 anonim válasza:
Elméletileg teljesen mindegy hogy hogyan, és hova dugod be, de célszerű minél közelebb a tv-hez. Irányra nem érzékeny, tehát ez is mindegy.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. nov. 11. 16:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!