Most hogy van ez a vízállóság a Sony Xperia Tablet Z-nél?
Figyelt kérdés
A Media Marktban vettem egy ilyen tabletet és ott azt mondták hogy a garancia nem érvényes törésre vagy beázásra, de hogy tudna beázni ha a gyártó garantálja h vízálló? és teljesen biztonságos például a kádba belemeríteni a vízbe? És a víz hőmérséklete számít? Azaz meleg vagy hideg?2013. nov. 8. 19:22
1/2 anonim válasza:
Nem garantálja, mivel neked kell megbizonyosodni róla, hogy bezártad a dugókat rajta. Esőben nem lesz baja, de én nem mennék vele kádba (volt 2 Motorola Defy-om, az még komolyabban van szigetelve, de azokat se vittem vízbe).
2/2 anonim válasza:
"hogy tudna beázni ha a gyártó garantálja h vízálló?"
Például elfelejted visszazárni a töltőnél vagy a headsetnél a fedőt, akkor simán bezHAT. Az ESETLEG megtörténik és a BIZTOSAN megtörténik között elég nagy különbség van. Hiába az IP67 tanúsítás, felhasználó ellen nincs védve, így a vitás kérdést elkerülendő a forgalmazó kijelenti, hogy a beázásból keletkező meghibásodásra nem vonatkozik a garancia.
Ettől még nyugodtan használhatod vízben (bár az IP67 nem a vízben működést jelenti), de ha véletlen mégis gyári hibás volt egy illetsztés, akkor így jártál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!