Sony xperia tablet z vagy a nexus 10 a jobb?
Nexus 10
Még több évig fogja kapni a frissítéseket,mindig a legújabb droid lehet rajta mivel a google referencia gépe
Emellett a kijelző is szebb,akkuban is jobb
Nexus 10 is jó lesz még játékokra egy ideig az biztos,így is nagyon elszaladt már a ló cpu téren
Még a régi xperia neom is vitte a gta 3at akadás nélkül
Te töntésed,én biztos a nexust vettem volna
Viszonyítás képpen az z-n még mindig 4.1.2es droid van,a nexusra pedig napokon belül már a 4.4 jön
Mondtam hogy az ő döntése,de ha én ennyi pénzért vennék egy gépet azért elvárnám hogy még másfél 2 évig naprakész legyen amíg szerzek egy újat,ne váljon addig elavultá...
Már a 4.3as droidban is rengeteg újdonság van az előzőhöz képest,pl fiók választás stb
A nexus referencia tablet, érthető, hogyha kiadnak egy újabb verziót, az egyből megjelenik rajta, de az is érthető, hogyha ilyen ütemben adnak ki újat, akkor vár egy cég arra, hogy történjen valami nagyobb lépés, s akkor optimalizálja a saját termékére s teszi közzé. (Meglehet nézni a többi márka tableteit, senki nem tartja a lépést ilyen szinten!) Mi értelme lenne annak, hogy ülnek rajta hónapokig, míg rászabják, aztán mire kész, jön a következő, mert hogy most perpill. ez megy. Kis túlzással orrba-szájba jönnek ki az újabb verziók, s semmi forradalmian új megoldást nem takarnak, ezt nyilván tükrözi az is, hogy még mindig 4.X-nél tartunk, ez így helyes, bár én arról már vitáznék, hogy megérdemlik-e ezek a frissítések azt, hogy az X változót módosítsák, ha érted mire gondolok. Én úgy gondolom, hogy ne legyek kísérleti nyúl (még akkor sem, ha nem jár "fájdalommal") azért mert egy kicsit csinosítottak a dolgon vagy ilyen semmitérő baromságot dobnak be mint a felhasználói fiók, (esetleg kicsit átrendezték, mint a tesco-t) azért még nincs értelme frissíteni! "Ne menjek már haza minden nap arra, hogy az asszony átrendezte a nappalit". Gyakorlatilag ha elolvasod a 4.2, 4.3-ról szóló kritikákat, mindenki csak nézett nagyokat felette, húzta a száját, mondta, hogy OK, van pluszban ilyen, de minek? Az utóbbi két verzióról mindenki csalódottságtól elszomorodva írt. Az emberek többségét zavarja a felső állapotsáv pl. ha valami pluszról beszélünk, az emberek többsége magának vesz tabletet, nem a családnak, s egy költői kérdés, lezárt képernyőnél ki a franc igényelte a widget-eket? Ha a KitKat hoz valami olyat, ami tényleg (tényleg!) dob a felhasználói élményen, akkor nyilvánvalóan ráugranak a többi gyártók is. Érthető, hogy kivárnak, ugyanakkor irreális, azt hinni, hogy egy ilyen cég, mint a sony, samu stb. nem tartja a lépést, ha szükséges csak egyelőre totál felesleges.
Persze ez személyes vélemény, nyilván van, akinek fontosak ezek a változások, nyilván van, aki stroke-ot kapna, ha nem tudná a legújabb androidot használni, de tény, hogy ami 4.3-on fut, az fut 4.0-n sőt sokszor 2.2-n is, de maradjunk a 4.0-nál, hogy felhasználói élmény szempontjából közel azonos "világban" maradjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!