Hogyan lehet egy laptop és 2 db Traktor Kontrol X1-el 4 csatornát külön megszólaltatni?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mi szükséges hozzá? (Beállítások, Hangkártya stb.) Neten láttam olyat, hogy a 2db Kontrol X1 be volt kötve a laptom USB portjaira, és mást (pl. RCA kábelt a keverőben) nem láttam, de mégis 4 csatornát kevert az illető. Kérem aki pontosan ismeri a mechanizmust az írjon.2013. nov. 6. 08:41
1/4 anonim válasza:
kell egy jó hangkártya.
Aztán a traktorban az output routingban kell beállítani, melyik eszköz, melyik kimeneten szólaljon meg.
Azt is lehetséges, hogy külön mapping file kell hozzá
3/4 A kérdező kommentje:
Aha... tehát a külső interfész a titka a jelenségnek. Így már értem, kösz szépen :)
2013. nov. 7. 05:45
4/4 anonim válasza:
igen, mivel az x1-ben nincs hangkártya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!