Miert nincs kapcsolat a laptop es a tv kozott?
Szia!
Akkor VGA monitor csatlakozással rakod a kép jelet a tv-re.Nem kell hozzá semmi plusz progi futtatása.Az laptopon kell beállítod a kettős megjelenítést.Ha viszont hálózati LAN csatlakozással vagy,akkor a tv menüjében van erre utaló plusz lehetőség.Hálózat/all share(samsung)...stb
Igen,tudom hogy a laptopon kellene beallitani,az eszkozok kozott feltunteti a tv-t,de nincs kapcsolat,ahol azt be tudnam allitani ott meg csak kulso monitort lehet valasztani,a tv-t nem jeleniti meg,nem tudom hol mashol keressem.Windows 7 van a gepen,a regin Vista volt es gond nelkul azonnal csatlakozott.
A tv egyebkent Samsung 40' Smart LED tv,a masik szinten Samsung 26' LED,de nem hiszem,hogy ennek lenne jelentosege.A harmadik szinten ugyan ilyen tipus,azon mar ki sem probaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!