Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az 5.1es hangfalamat hogyan...

Az 5.1es hangfalamat hogyan tudom összekötni a HDMI-s monitorommal?

Figyelt kérdés

Van egy 5.1es hangfalam, és ugye van rajta a szokásos zöld audio ic vezeték. Az összedugtam a Monitoromon lévő AUDIO INnel, de nem megy...

HDMI-s a monitor, tehát azon keresztül akarja a hangot hozni. nincs benne állítási lehetőség.

Mi a baj?

Igazából az Xboxommal akarom összekötni. Szóval Xboxból HDMivel a monitorba, és amonitorból a hangfalba.

De nem a hangfalból jön a hang, hanem a monitorból.

Pedig Xboxon is próbáltam állítani de nincs semmi...

2013. okt. 19. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:

" Az összedugtam a Monitoromon lévő AUDIO INnel, de nem megy... "

Az AUDIO IN bemenetet jelent! Tehát ott a hangnak BEFELÉ kell mennie!

2013. okt. 19. 12:31
 2/3 A kérdező kommentje:
De akkor most mit rontottam el? Mit kell másképp csinálnom?
2013. okt. 19. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:

A monitorból nem fogsz hangot kapni a hangfaladra!

Azt az Xboxra kellene csatlakoztatni, de nem egyértelmű az írásod: Mi az a "szokásos zöld audio ic vezeték"

Másik kérdésem: Az 5.1es hangfal az erősítős? Ha igen, milyen bemeneti csatlakozói vannak?

2013. okt. 19. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!