Tablet rakotese tv-re?!
"keresd a google-n". Hahh ,ide minek regisztrálnak ilyen hozzászólással egyesek ?
Kérdező,szerintem néelődj itt: [link]
Egyértelműen micro HDMI-HDMI kábel kell neked. Semmi egyéb, egy szimpla kábel.
Ugyanakkor mondom ezt azért, mert micro HDMI-t írtál, de nézd át a tablet leírását stb. mert jellemzően miniHDMI szokott lenni a tableteken, nem micro, micro-t inkább telefonon alkalmazzák, vagy lehet ez már múlt idő!
mini-re kaptál választ, microt pedig többek között itt találsz: [link]
De bújni kell a google-t, hátha van olcsóbban is.
Az utolsót abszolút nem értem. Ez egy kábel, csak a csatlakozó mérete változik, nincs szükség átalakításra, nem egy VGA-HDMI átalakító, hogy pl. analógból csinálunk digitális jelet, hogy érthetőbb legyek, szóval itt nincs mit átalakítani, egy kábel kell hozzá, nem több.
Kérdező! Igen. Az egyik vége MicroHDMI, a másik vége HDMI, így keress rá "microHDMI-HDMI kábel". Többek között az is jó hozzá, amit én linkeltem, bár az ára elég magas, sajnos a microHDMI-HDMI kábel drágább, mint a miniHDMI-HDMI, okát a mai napig nem tudtam megfejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!