Miért szökött az új Nexus 7 ára az egekbe?
En hetvegen vettem 97 bruttoert...
(Gyonyoru kepe van! ~330 PPI!!!)
Nem 50 ezer, ha nem érted a rendszert akkor ne írj legalább hülyeséget. Igen, áfa nélkül 230 dollár (50 rongy), azt szorozd be 1,27-el, már kb 300 dollárnál vagyunk, az közel 70 ezer forint. Oké, hogy most felvitték 80k-ra, de az már a magyar kereskedők hibája.
Nagy hiba volt, külföldről szállítással együtt (pontosabban ingyenes szállítással) 70k-ból meg lett volna. Oké, garancia az problémás rá, de még ha vissza is kell küldeni külföldre szervizelni akkor sincs 20k-nál több a postaköltség.
En Ausztriaban elek es itt neztem eloszor, de nem talaltam kedvezobbet!
Az aron felul azert vannak mas szempontok is.
-Gari, ahogayn irtad
-cegben elszamolas
-PayPal valtasi arfolyam, regisztracio. (Nem is gondoltam, hogy cegnek ilyen korulmenyes PayPal meg EBay Accountot nyitni.)
-a konyvelomrol meg nem is beszelve, hogy milyen vaskalapos es korulmenyes PayPal-rol elszamolni dolgokat.
( Amugy MO-on vettem 77 nettoert. 77 * 1.27 ~= 97 ruppo. )
Mondjuk nekem sem vilagos, hogy ebben az esetben 2-szer fizet a vevo AFA-t?
Mert egyszer a kinti arban(~250-270 EUR) mar benne van a 19% MwSt! Es az a amagyar arbol nincs levonva! Ugyhogy erre akkor MO-on még pluszban rakurjak az AFA-T(27%).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!