Megérni várni az iPad Mini 2-re, vagy érdemesebb most megvenni a jelenlegi kiadást?
Azt olvastam a legtöbb helyen, hogy a Mini 2 is egy árban lesz a jelenlegi széria darabjaival, de nem tudom, hogy ez mennyire vehető komolyan...
A másik pedig az, hogy az a jelenlegi ár mit takar...Mert most mindenhol reklámozzák, hogy lehet már iPad Minit kapni 80000-ért is, 20000 kedvezménnyel. Viszont az árgép grafikonját nézve 2 hónappal ezelőtt is szinte ugyanennyibe került a legolcsóbb iPad, és nem lett olcsóbb annyival, mint amennyivel hirdetik...ezek szerint ez csak hülyítés, hogy gyorsan megvegyék még a régi széria darabjait?
A mini kijelzője eléggé ramaty ami a felbontást illeti, mini 2-nél pedig retinát ígérnek, ez nem mai információ, remélem nem változott azóta. Én várnék a helyedben, 22-e nincs már messze, s ha elfogadhatatlan lesz számodra a mini 2 ára, akkor még mindig választhatod a minit. Érdemes várni azért is, mert talán valamivel lejjebb nyomja a mini árát a mini 2, túl nagy árcsökkenésre vélhetően nem kell majd számítani.
Én úgy gondolom, hogy veszíteni nem fogsz azzal semmit sem, ha vársz a megjelenésig.
Amit az árgépen látsz, az mind szürkeimportos áfacsaló cégek által forgalmazott, NEM GYÁRI garanciás gépek.
Most meg az Apple viszonteladóknál GYÁRI garanciával kapsz 80e-ért.
Amúgy nem tudsz várni két hetet, vagy még annyit sem?
Bejelentik meg az árát is megmondják. Amiből tudni lehet, hogy mennyi lesz itthon. Azt meg mégis honnan veszed, hogy csak jövőre fogják forgalmazni?
Az Apple-re nem jellemző, hogy negyed évet kellene várni a termékeire a bejelentést követően.
De hiába jelentik be 22-én, ki tudja, hogy mikor lesz itthon elérhető. Olyan pletykát is olvastam, hogy egyelőre csak limitált mennyiségben fogják gyártani, és csak jövőre fog a polcokra kerülni mindenhol...
Meg azt is olvastam, hogy a mostani Mini már csak október 31-ig lesz kapható, miután megjelenik a Mini 2, a monstani már nem...
De attól is félek, hogy elkapkodják mindenhonnan, mert jelenleg akciós.
Ui: Nekem nincs gondom egyébként az iPad Mini kijelzőjével, nem létfontosságú a retina kijelző. Viszont hogyha most megvenném, és utána kiderülne, hogy egy hónap múlva már kapható lesz az új, retina kijelzővel és ezüst színben, akkor megőrülnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!