Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megérni várni az iPad Mini...

Megérni várni az iPad Mini 2-re, vagy érdemesebb most megvenni a jelenlegi kiadást?

Figyelt kérdés

Azt olvastam a legtöbb helyen, hogy a Mini 2 is egy árban lesz a jelenlegi széria darabjaival, de nem tudom, hogy ez mennyire vehető komolyan...

A másik pedig az, hogy az a jelenlegi ár mit takar...Mert most mindenhol reklámozzák, hogy lehet már iPad Minit kapni 80000-ért is, 20000 kedvezménnyel. Viszont az árgép grafikonját nézve 2 hónappal ezelőtt is szinte ugyanennyibe került a legolcsóbb iPad, és nem lett olcsóbb annyival, mint amennyivel hirdetik...ezek szerint ez csak hülyítés, hogy gyorsan megvegyék még a régi széria darabjait?

2013. okt. 12. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:

A mini kijelzője eléggé ramaty ami a felbontást illeti, mini 2-nél pedig retinát ígérnek, ez nem mai információ, remélem nem változott azóta. Én várnék a helyedben, 22-e nincs már messze, s ha elfogadhatatlan lesz számodra a mini 2 ára, akkor még mindig választhatod a minit. Érdemes várni azért is, mert talán valamivel lejjebb nyomja a mini árát a mini 2, túl nagy árcsökkenésre vélhetően nem kell majd számítani.

Én úgy gondolom, hogy veszíteni nem fogsz azzal semmit sem, ha vársz a megjelenésig.

2013. okt. 13. 09:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Amit az árgépen látsz, az mind szürkeimportos áfacsaló cégek által forgalmazott, NEM GYÁRI garanciás gépek.

Most meg az Apple viszonteladóknál GYÁRI garanciával kapsz 80e-ért.

Amúgy nem tudsz várni két hetet, vagy még annyit sem?

2013. okt. 13. 11:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Két hét múlva csak bejelentik az ujakat, a Mini 2 csak jövőre lesz itthon kaphato. Másrészt hibátlan a jelenlegi Mini nekem is az van. Gyors, stabil, megbizhato és a képe is kitűnő.
2013. okt. 13. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Bejelentik meg az árát is megmondják. Amiből tudni lehet, hogy mennyi lesz itthon. Azt meg mégis honnan veszed, hogy csak jövőre fogják forgalmazni?

Az Apple-re nem jellemző, hogy negyed évet kellene várni a termékeire a bejelentést követően.

2013. okt. 13. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Hülyék lennének kihagyni a karácsonyi rohamot. November végén vagy dec elején már tuti kapható lesz.
2013. okt. 13. 12:08
 6/7 A kérdező kommentje:

De hiába jelentik be 22-én, ki tudja, hogy mikor lesz itthon elérhető. Olyan pletykát is olvastam, hogy egyelőre csak limitált mennyiségben fogják gyártani, és csak jövőre fog a polcokra kerülni mindenhol...

Meg azt is olvastam, hogy a mostani Mini már csak október 31-ig lesz kapható, miután megjelenik a Mini 2, a monstani már nem...

De attól is félek, hogy elkapkodják mindenhonnan, mert jelenleg akciós.

Ui: Nekem nincs gondom egyébként az iPad Mini kijelzőjével, nem létfontosságú a retina kijelző. Viszont hogyha most megvenném, és utána kiderülne, hogy egy hónap múlva már kapható lesz az új, retina kijelzővel és ezüst színben, akkor megőrülnék...

2013. okt. 13. 12:10
 7/7 r-chee96 ***** válasza:
Nem az ipad egy nagy szar sztem ne vedd meg.nem eri meg.nekem iphonom van es nagy szar 100bol veszel vmi jobbat...
2013. okt. 31. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!