Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 5. generációs Ipod touch vagy...

5. generációs Ipod touch vagy Ipad mini?

Figyelt kérdés
ti melyiket vennétek meg? hasonló árban vannak, és azon hezitálok hogy melyiket vegyem meg. szerintetek melyik az ideális? leginkább zene hallgatásra használnám meg játékra.(sokan azt mondják hogy a nagyobb képernyővel jobban lehet játszani, de nekem jobban tetszik az Ipod)

2013. okt. 10. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Tényleg jobb az iPad minin játszani mint az iPod Touch -on. Én az iPodot vettem meg. De azt azért vedd figyelembe, hogy ez retina kijelzős és 32 gigás, és az iPad mini ugyanennyi pénzét csak egy pici iPad 2 16 gigával. Nekem egyáltalán nem elég ez a 32 giga (de hát ez én vagyok :D).
2013. okt. 10. 20:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy bemegyek egy üzletbe és mindkettőt kipróbálom. Általában egyből beleszeretek az egyikbe, és meg van oldva a probléma.
2013. okt. 10. 20:51
 3/3 A kérdező kommentje:
jó de én külföldről rendelek (tudom, menjek be a t-mobil,vodafone, telenorba kipróbálni) de igazából engem megfogott az Ipod csak ismerősöm mondta h inkább Ipadot venne ez bizonytalanított el, de akkor tudom hogy Ipod :) köszi :)
2013. okt. 10. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!