Érdemes Ipad 3-t venni?
Figyelt kérdés
Milyen kötöttségek vannak az ios-ben,igaz hogy csak itunesról lehet rá zenét tenni,nem lehet más készülékre fájlokat küldeni?
Mik az előnyei és hátrányai egy androidos géppel szemben?
2013. okt. 1. 22:35
1/6 anonim válasza:
Szerintem érdemes, mivel vannak olyan ios alkalmazások játékok amik nincsennek androidra.De csak jailbreakkel nélküle nem.
Játékok pl amik ios csak:
Mortal Kombat,Commander Conquer,The Quest rpg,Mad Dog Mc Cre,Baldurs Gate Enchached (bár ez elvileg lesz androidra) stb
Alkalmazások:Rebirth, ami most eszembe jut meg biztos van még egy csomó
2/6 anonim válasza:
Ink várdki karácsonyig mint én és vegyél iPad 5-t vagy ha nem akkor is iPad 4 !
3/6 A kérdező kommentje:
Arra már nincs pénzem,ipad 3-at is használtan gondoltam úgy már van 70-80 körül
2013. okt. 2. 19:22
4/6 anonim válasza:
Ja értem ! Akk érdemes nagyon jó készülék!
5/6 anonim válasza:
Vegyél egy Nexus 7-et, vagy ASUS Padfone 2-t. Jobb mint ezek a túlárazott divattermékek...
6/6 A kérdező kommentje:
Nexus 7 túl kicsi,padfone nem jön be
És baromira nincsenek túlárazva a tudásukhoz képest,még az ipad sem
Mutass nekem 105körül újonnan full hd kijelzővel normális tabletet(nem a wayteq és társai kategóriából)
2013. okt. 9. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!