Szerintetek érdemes iPad-ot venni?
Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes iPad-ot venni? És melyik a legjobb?
Nem vagyok túl nagy szakértő ezen a téren... úgyhogy segítséget kell kérnem mert nem tudom hogy melyik a legmegfelelőbb.
2012. okt. 21. 11:12
1/3 anonim válasza:
1. Tab-ot csak úgy érdemes venni ha van mellette otthon egy erősebb laptop vagy asztali gép...mert ha laptop vagy asztali PC helyett akarod venni úgy nagyon rossz választás lenne , mert közel nem tud annyit mint egy Windows-os gép.
2. Ha nem szeretnél rá annyit költeni akkor iPad 2 ami a mai napig elég jó tab szerintem, de ha van zsozsó akkor az új iPad-et vedd meg. Esetleg Nexus 7-en nem gondolkodtál ? korrekt hardwert kapsz pofátlanul olcsón.
remélem segítettem.
2/3 A kérdező kommentje:
igen, nagyon köszi
2012. okt. 22. 21:42
3/3 Multigod97 válasza:
Viszont a nexus 7 nem egy kategóriában van az iPadekkel (okt. 23-ig), és engen pl. Idegesít a tableteknél a kis képernyő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!