Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Érdemes venni egy ipad 3-at?

Érdemes venni egy ipad 3-at?

Figyelt kérdés
Azért érdekel, mert nemsokára megkapnám az új laptopomat és gondolkozok azon h egy tábla pc-t kérek...Általában nem szoktam játékra használni a számítógépemet, inkább facebookozok, blogolok és videókat nézek, esetleg számokat töltök le az mp3amra.

2012. okt. 15. 18:04
 1/2 anonim válasza:
akkor inkább laptopot, mert ha csak ezekre használod, akkor ipad 3 on az nehéz lenne pl. facebookozni...nekem is van ipad 3 om...szerettek facebookozni, de egyszerueen nem lehet, mert mindíg fére nyomok...IPAD 3 már szerintem elég elavult...
2012. okt. 15. 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:
iPad 3 elavult????? xDDD Mondj már mégegy olyan tabletet amelyiknek ilyen magas a ppi-je például de ez csak egy dolog
2012. okt. 17. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!