A replika beats hangzásban és élettartamban miben tér el az eredetitől?
Beats replika helyett jobban jársz egy Urbanears Plattan-el, vagy egy Noontec Zoro-val, ezek tekinthetők a Beats fejhallgatók amolyan alsó (10000-20000 Ft körüli) árkategóriába eljuttatott filozófiai örököseinek is.
Tesztet is olvashatsz róluk:
A Noontec Zoro azon felül, hogy dizájn szempontjából szinte egy az egyben lemásolta a Beats-et állítólag jobban is szól a Beats Solo HD-nél, szóval én mindenképp ezt ajánlanám neked az eredeti Beats, vagy annak replikái helyett!
Szerintem kb az olcsóbb Beats replikák szintén lehet, nem ajánlanám, mert lehet már 1 hét után tönkremegy, semmi pozitív véleményt nem hallottam vele kapcsolatban.
Én a helyedben rászánnék többet és a Noontec Zoro-t választanám, mert az jobban is szól, mint az eredeti Beats és a ráfordított összegért cserébe elég jó minőséget kapsz 2 év garanciával:
A soyle-t meg semmire sem ajánlják :) Mit gondolsz, ha a Noontec Zoro-ban(ami 20000 Ft) nincsen aktív zajszűrő, akkor a Soyle 5000 Ft alatti kategóriájában van? Gondolkozz!!!
A Noontecet a tesztben nem az, hogy utcára nem ajánlják, hanem zajosabb tömegközlekedési eszközökre nem, pl: Metro.
Utcán szerintem remekül kizárná a zajokat, minimális szinten hallanád a 80-90 db feletti zajokat, ami baleset megelőzési szempontból előnyt is jelent, mert azért nem árt ha hallod, ha mondjuk egy auto jön mögötted az úttesten.
Én is csak a Soyle-t és az olcsóbb replikákat ismerem 5000 Ft körül.
Szerintem egy cserélhető kábeles replikát vegyél, tartósabb lesz, mint egy Soyle: [link]
Vagy szánj rá 20000 Ft-ot és annyiért tényleg minőséget kapsz. (Noontec Zoro)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!