Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A replika beats hangzásban és...

Beni475 kérdése:

A replika beats hangzásban és élettartamban miben tér el az eredetitől?

Figyelt kérdés
ne írjatok hogy a beats szar és ne írjatok más márkákat hogy az jobb és olcsóbb, mert nekem ez tetszik dizájnban.

2013. szept. 29. 23:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a beats szar, a replika meg mégszarabb és még gáz is.
2013. szept. 29. 23:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Sajnos abban a világban élünk ahol a lelakkozott kutyaszar graffiti mintával már eladható termék lett. Az említett fülhallgató is kb. ez a kategória.
2013. szept. 29. 23:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Beats replika helyett jobban jársz egy Urbanears Plattan-el, vagy egy Noontec Zoro-val, ezek tekinthetők a Beats fejhallgatók amolyan alsó (10000-20000 Ft körüli) árkategóriába eljuttatott filozófiai örököseinek is.

Tesztet is olvashatsz róluk:

[link]

[link]

A Noontec Zoro azon felül, hogy dizájn szempontjából szinte egy az egyben lemásolta a Beats-et állítólag jobban is szól a Beats Solo HD-nél, szóval én mindenképp ezt ajánlanám neked az eredeti Beats, vagy annak replikái helyett!

2013. szept. 30. 00:24
 4/13 A kérdező kommentje:
A 3. válaszírótól kérdezem hogy mit gondolsz a soyle sy 987-ről.
2013. okt. 1. 12:48
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem kb az olcsóbb Beats replikák szintén lehet, nem ajánlanám, mert lehet már 1 hét után tönkremegy, semmi pozitív véleményt nem hallottam vele kapcsolatban.

Én a helyedben rászánnék többet és a Noontec Zoro-t választanám, mert az jobban is szól, mint az eredeti Beats és a ráfordított összegért cserébe elég jó minőséget kapsz 2 év garanciával:

[link]

2013. okt. 1. 12:58
 6/13 A kérdező kommentje:
A tesztben viszont a noontec zorot nem ajálnják utcára.
2013. okt. 1. 13:35
 7/13 anonim ***** válasza:

A soyle-t meg semmire sem ajánlják :) Mit gondolsz, ha a Noontec Zoro-ban(ami 20000 Ft) nincsen aktív zajszűrő, akkor a Soyle 5000 Ft alatti kategóriájában van? Gondolkozz!!!

A Noontecet a tesztben nem az, hogy utcára nem ajánlják, hanem zajosabb tömegközlekedési eszközökre nem, pl: Metro.

Utcán szerintem remekül kizárná a zajokat, minimális szinten hallanád a 80-90 db feletti zajokat, ami baleset megelőzési szempontból előnyt is jelent, mert azért nem árt ha hallod, ha mondjuk egy auto jön mögötted az úttesten.

2013. okt. 1. 13:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Tudnál mondani olyan fejhallgatókat amik dizájnban hasonlítanak a beats solo hd-re de kevesebbe kerülnek.
2013. okt. 2. 17:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is csak a Soyle-t és az olcsóbb replikákat ismerem 5000 Ft körül.

Szerintem egy cserélhető kábeles replikát vegyél, tartósabb lesz, mint egy Soyle: [link]

Vagy szánj rá 20000 Ft-ot és annyiért tényleg minőséget kapsz. (Noontec Zoro)

2013. okt. 2. 19:48
 10/13 A kérdező kommentje:
Találtam egy eredeti beats studiot 20000 forintért minden tartozékkal. Szerinted megvegyem?
2013. okt. 3. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!