Jose Luis Torrente kérdése:
Hogy szól egy replika Beats by Dre Studio, van valakinek tapasztalata erről?
Figyelt kérdés
#Monster Beats #beats by Dre studio
2012. júl. 16. 00:49
1/10 anonim válasza:
Még az eredeti is gagyi. Normális áron lehet jó fejhallgatókat venni, ne ilyen divatszemetet vegyél.
2/10 A kérdező kommentje:
Milyet ajánlanál nem túl drágán? (20 ezer körül)
2012. júl. 16. 12:33
3/10 anonim válasza:
Még a magasabb árkategóriákban is megállja a helyét, etalonnak számít. 22.900-ért most ajándék.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi, ez tetszik, gondolom jól is szól.
2012. júl. 16. 23:03
5/10 penge76 válasza:
komolyan skacok akik fikázzák a studiot.. nem is tudom honnan szeditek.. én németben mikor vettek kb 200 fülest probáltam ki mivel ott a plázákban kivan rakva odaviszed alejátszod bedugod és hallgathatod.. de az árában a studiot meg sem közelitették.. én nem is tudom ti miről beszéltek.. de aki hoz nekem 20-30k fülest és a studiomat megveri annak ingyen odaadom a fülesemet..
7/10 anonim válasza:
Én ki nem viszem a lakásból a Shure-omat, de egy bejáratlan új darab is simán veri a játékfülesed. Szívesen elmegyek veled meghallgatni - és ha lehet, inkább az árát készítsd ki, mert a szemetet kivinni szoktam, nem behozni...
8/10 anonim válasza:
Replika - real kozott ,hangzásbeli különbség nincs ,ezt több komolyabb videóblogos IT mester is alátámasztja. Szóval tökmindegy.
9/10 Xanpay válasza:
Én egyáltalán nem értek egyet pengé vel . Ne haragudj meg de nincs igazad egyáltalán . Énis szívesen belemegyek az üzletbe és ha szeretnéd elviszem vagy a 35 ezer Ft os sennheiser , vagy a 25 ezer ft os akg fejhallgatómak és garantálom neked hogy kenterbe veri a beats fej hallgatót . Figyelj lényegesen egyszerű én elhiszem hogy szép és jó és csilli villi a beats , de valjuk be egy kupac " szart " nem ér mivel tudod mit fizetsz meg rajta ? azon a 60-70 ezer Ft on ? kérlek szépen a márkát meg a nevet . Semmi mást , egy akg vagy sennheiser úgy ott hagyja ahogy illik és ezek elérhető áron vannak . Ezek a minőségi cuccok . A másik válaszolónak üzenem hogy nem ismerem a Shure-t de biztos jó azis . Én hallgattam már bele 80-100 Ezer Ft os Beats be nem volt rosz mert nem az egy 3 ezer de hogy útól nem éri az akg t az is biztos .
10/10 anonim válasza:
Nemtudom milyen 70 e ft beszéltek én 30 e ft ért vettem ebayen teljesen újjat garival bintatlanul és tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!