Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit gondoltok, melyiket vegyem?

Mit gondoltok, melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

asus nexus 7,vagy sony xperia tablet s

Eközött a kettő között filózok,sony mellett szól hogy sony:) és nagyobb a képernyője,9,2 colos,a nexus 7-re pedig több ideig fognak jönni a frissítések

Melyiket vennétek?

2013. szept. 28. 11:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Nekem baromira fontos a felbontás is, így én azt ajánlanám, hogy nézd meg élőben mindkettőt. Ha 9.4 colra úgy érzed elég az 1280×800-as felbontás, akkor S, ha nem, akkor gyűjts még s vedd meg a Z-t, ha többet nem szánnál rá, akkor marad a nexus 7.
2013. szept. 29. 09:07
 12/12 anonim válasza:
Én az sonyba szoftverieg annyira nem bízok meg (bár nekem is az van). De a másik telo is jobb ez attól függ h neked szoftverileg melyik jön be jobban.
2013. okt. 3. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!