Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 szerintettek érdemes?

Xbox 360 szerintettek érdemes?

Figyelt kérdés
Sziasztok!! Szeretnék karácsonyra kérni egy xbox 360. De azt olvastam,hallotam is sokaknak meghibásodott-(3 led stb..) Szerintettek érdemes azt kérni? Nem fog 1 hónap után beszarni...? Köszi előre is!!

2013. szept. 26. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Most jön ki az új XBOX, szerintem a régit már nem nagyon érdemes újonnan megvenni...
2013. szept. 26. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen, igaza van az elsőnek. Inkább az újat vedd.

Én PS3-at szeretnék venni, mert xboxot már használtam, és én is a legújabb verziót néztem ki belőle, mert talán az fog a legkésőbb meghibásodni, esetleg van még rá gari.

2013. szept. 26. 22:58
 3/9 anonim válasza:
Vedd meg az XBOX 360-at nekem két éve van meg folyamatos használattal napi 2-3 óra, nagyon jó semmi hiba nem fagy le semmi. Ha kiflesselteted akkor mégjobb mert akármilyen játékot nyomhatsz rajta. Szerintem érdemes azt kérned.
2013. szept. 26. 23:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem 5 éves az Xbox360-am (RED Elit) a mai napig van hogy 10-12 órát tolom a "Skyrim Legendary Edition-el" és kifogástalanul működik.

Viszont a helyedben az Xbo360 E kiadásból venném a 250GB-os kivitelt az a legújabb.

[link]

2013. szept. 27. 10:23
 5/9 anonim válasza:
Ha van rá pénzed várd meg az új most jön! De egyébként érdemes!
2013. szept. 27. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Érdemes hát több ezer címet adtak ki rá azokat mind nyomhatód ha akarod.

Egyébként megsúgom a legtöbb konzolt mindig generáció váltásnál adják el mert lemegy az előző ára.

És a 360 2016-ig amúgy is támogatva van.

Vedd meg nyugodtan.

2013. szept. 27. 13:49
 7/9 anonim ***** válasza:

"De azt olvastam,hallotam is sokaknak meghibásodott-(3 led stb..) "

Szerintem ez egy baromság, de ha egy több éve fejlesztgetett konzol beszarik, akkor majd pont az nem fog amit frissen dobnak a piacra?

2013. szept. 28. 14:06
 8/9 anonim válasza:
En most vettem egyet.az a lenyeg hogy slimet kell venni (fat et nem aruljak mar) nyugodtan veheted a 4 gb osat is csak tetess ra l.t 3.0 flash-t,hogy tudjal jatszano masolt jatekokkal is..1000 forintert irnak egy jatekot atlagba.vagy rgh-ztasd ki de akkor vegyel 250 gb osat..vagy ha uj gazdag nemes csaladbol szarmazol ahol a wc papir ia 20 ezresekbol van akkor vard meg az xbox one-t 130 ezerert
2013. szept. 29. 03:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszokat!!
2013. szept. 29. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!