PS3 Super Slim-et akarok venni, de csak rosszat hallottam róla. Vélemények?
Nekem par honapja romlott el a slim-em es utana egy super slim-et vettem, en ezeket a negativumokat amiket irtql csak cafolni tudom. Nekem soha nem laggolt, pedig HD-ban jatszom, es van ugy hogy 10-12 oraig folyamatosan megy a gep, soha nem akadt, se on se offline. Az hogy hangos megint csak nem igaz, nekem mindegyik generaciobol volt ps-em, ez a leghalkabb eddig. Alig hallani, este elalvashoz siman megy rajta a film ugy hogy a tv hangereje 1-esen van, egyaltalan nem zavaro ahogy megy, nem hangosabb mint egy laptop. Az hogy a HDD-je rossz...Nem tudom ez mit jelenthet, meg nem is tudok mit mondani rola, nekem az 500 gigas valtozat van es eddig semmi baj nem volt vele.
A fat ps, na az hangos volt. A slim meg egy szar, az rengetegszer elromlott. Ezzel eddig minden oke, kicsi, halk, semmi bajom vele.
Köszi szépen! Nagyon nyugtató ez a válasz:) A GTA V csomagban venném én is az 500Gb-osat. Viszont az XBOX nem nagyon tetszik, ezért ragaszkodom a pshez :).
Esetleg más, vélemény, tapasztalat is jöhet. köszi!
2# Milyen slimed volt? Nekem most 2000-es van de semmi bajom eddig vele...
Magához a kérdéshez pedig:
Nekem superslimmel az a bajom hogy "tedd be magadnak a lemezt" szal nem ugy mint slim be hogy "megeszi"...
Illetve alakja ronda
De ez csak külcsin...
Nem tudom milyen az a 2000-res, hiszen csak 2005 ota van ps3.
Nem tudom nekem milyen volt, azt hiszem 250 gigas (ha volt olyan). Elromlott HDMI bemenet, alaplap, olvasofej, ami letezik.
2000-res hogy 2000 szériás aka slim [fat 1000 slim2 3000-res superslim 4000res]
idk ps3ből nincs 250gb... 120 160 320 van
Használtan vetted?
------------
Nyugi a dolgát teszi :D ezek az "új" modellek meg nem is romolnak el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!