Media Box vagy Blue-Ray?

Figyelt kérdés

Több száz DVD filmünk van, de szeretnék áttérni a winchesteres megoldásra a gyerekek miatt. Sajnos a plazmánk még nem tud fogadni külső USB-t és a DVD sem képes csak mp3-at felismerni.

- Szeretném megtudni, hogy egy Blue-Ray lejátszóhoz csatlakoztatott 2TB-os vinyóról le lehet-e játszani az MKV típusú filmeket úgy, hogy kiélvezhessem rajta a DTS hangot? Természetesen erre alkalmas házimozi rendszerre lenne kötve, ahogy most a DVD lejátszó.

- Tudnám-e váltani a HDD hang-, és feliratsávokat?

- Milyen DIN szabványú (43 cm széles) lejátszót ajánlanátok, ami TÉNYLEG alkalmas erre?

Azt gondolom, hogy az USB a képet biztosan átviszi tökéletesen a lejátszóhoz, így azzal nem lehet gondom ...

2013. szept. 1. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Blu-Ray, nem Blue Ray
2013. szept. 1. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha már úgyis át akarsz térni, akkor én is csak megerősíteni tudlak. A dvdket nyomatod a régi lejátszódon, az új filmeket meg asztali médialejátszón, vinyóról. Az úgyis több formátumot ismer, sőt, vmelyik iso-ból is játssza a filmet.

Itt egy lista, az általam jónak tartottakról:

[link]

A méretük soxor kisebb mint 43cent (gépe válogatja), feliratokkal nincs gond, de firmware frissítésekre azért szükség lehet majd náluk. Arra figyelj, hogy ntfs fájlrendszert kezelje!

A helyedben min. usb3as csatolójú vinyót vennék.

Ha meg veszel később egy korszerű tvt, akkor majd már azon is tudsz lejátszani filmeket vinyóról.

2013. szept. 1. 22:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én is ezt biztosabbnak éreztem.

1 db USB3-as már már több, mint másfél éve megvan (ő a 2TB-os) és csakis USB3-asat akarok venni ezután is!

2013. szept. 1. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!