150 ezer értékben milyen autóhifi összeállítást javasoltok?

Figyelt kérdés

Minden kellene. Fejegység, hangszóró, mélynyomó és kábelek is.

előre és hátra is 16os hangszóró megy. Én valahogy úgy képzeltem el hogy a mélynyomó egy, egy csatornás erősítőről menne, és lenne még 2 csipogó, és 4 hangszóró ami egy négycsatornás erősítőről menne.

Nem vagyok teljesen laikus ebben a témában, de közel sem profi, és szeretnélek megkérni titeket, hogy állítsatok össze nekem egy autóhifit ebben az árban. Ha nem úgy csinálnátok ahogy én képzeltem el az sem baj.

Nagyon köszönöm :)

2013. szept. 1. 01:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Látatlanba: 30-40 eft között egy fejegység, amin van 2 pár RCA kimenet, 1 pár 16 centis szett a két első ajtóba 25-35 eft között, 30-40 eft között egy 4 csatis erősítő ami páronként hidalható, egy mélyláda 25-35 eft között. Maradék kábelek. Vagy ha kicsi az autód, ezáltal az akksid is, mindenből a leírt ársáv aljából veszel, és 30 eft körül veszel egy autóhifi akksit. Ilynen 40Ah körlieket nagy indító árammal lehet venni 30 eft körül.

Persze nagyon nem mindegy, mi a cél. Minőségi hangszeres zenehallgatás? Akkor mindenképp zárt 25ös mélynyomó csomiba. Ha elektronikus zenét hallgatsz, és döngölni akarsz, akkor min. 12 col bassrefi sub, egy monoblockal hajtva, és az első szetted fejegységről. Utóbbi esetben mindenképp javasolt a + akksi.

Kondenzátort ne vegyél semmiképp, pénzkidobás, inkább azon a pénzen vegyél akksit, az ellátja a kondi feladatát is. Gondolom nem SPL autót akarsz csinálni, ahol a végfokok több ezer amperrel rángatják a betápot. Így elég 1 darab kis autóhifi akksi, nem is muszály hogy kifejezetten hifi akksi legyen, ma már a leggagyibb akksinak is van akkora indító árama, hogy egy össz. 1 kilowattos hifit kiszolgáljon kényelmesen.

2013. szept. 3. 22:56
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen.

dance,trance,progressive, rap. ezeket szoktam hallgatni.

2013. szept. 4. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!