Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ebook olvasó (kindle) segítség...

Ebook olvasó (kindle) segítségével mennyire lehet olvasni a pdf formátumú fénymásolatokat?

Figyelt kérdés

Egyáltalán be lehet ezeket valahogy olvasni, mondjuk egy kindle paperwhite-ba ?

mek.oszk.hu honlapján sok ilyen könyv van, nyomtatni nem akarom, de számítógépről meg nem tudom őket olvasni.

2013. aug. 24. 01:03
 1/4 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen könyvekre gondoltam... Ezeket be lehet olvasni valahogy, ebookokba ?

2013. aug. 24. 01:09
 2/4 hunbula válasza:
A kindle-nek van egy saját e-mailcíme, amelyre el kell küldened a pdf fájlt (convert legyen a mail tárgya), és az olvasóra tökéletesen megfelelő formátumúra konvertálja.
2013. aug. 24. 13:25
 3/4 anonim válasza:
Egy kindle 5 birtokosaként állítom, hogy a Calibre nevű programmal, ha nem rossz minőségű a pdf (tintapacás betűk, régi, kopott könyv, nehezen megkülönböztethető betűk), akkor az említett program simán átkonvertálja jó minőségű .mobi formátumba, egyéb hasznos lehetőségek miatt is ajánlom a programot. Ha pedig a konvertálás rosszul sikerült (karakterfelismerőt használ), akkor simán pdf-ként olvashatod a kindle-n, ez esetben zoomolni tudsz. Nekem eddig semmi bajom nem volt a pdf-ekkel, mindig találtam megoldást. az említett honlap mellett még van sok más oldal is, érdemes keresgélned, vannak, ahol mobi formátumban lehet letölteni magyarul klasszikusokat, ingyenesen, persze, vagy épp az amazonnak is van rengeteg (sajnos nem találtam még magyar nyelvűeket) ingyen letölthető könyve. Ha van egyéb kérdésed, privát üzenetben.
2013. aug. 25. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:

A pdf nem e-könyv formátum.

Persze megértem, hogy az ilyen régi, rossz minőségű nyomatoknál már az egy óriási dolog, hogy egyáltalán valamilyen elektronikus formában hozzáférhetővé tették őket, de ez a dolgon nem változtat.

2013. szept. 3. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!