Senkimégisvalaki kérdése:
Olcsóbb e-book olvasó, nem csak olvasásra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nézegettem az e-book olvasókat, a Kindle-t láttam hogy sokan nagyon jónak tartják, mégis elvilegben többet tud sok másik amik olcsóbbak (wifit meg amazont kivéve persze). Nekem olvasni kéne természetesen elsősorban az e-book, illetve manga olvasásra (tehát sztem a Kindle kilőve, ahogy tudom nagyon képfájlt nem szeret olvasni, illetve a manga fekete-fehér, szóval az se baj ha nem tud színes képet adni). Háttérvilágítás persze legyen kilőve, zene, film, ilyesmi nem kell, az olvasás és a mangaolvasás legyen vele kényelmes. Tudnátok ajánlani olyat ami megfelelne az igényeimnek és még esetleg nem is horribilis összegű?
Előre is köszi!
2013. júl. 17. 00:03
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt a fajtát én is néztem, csak ez nem e-inkes. :/ Ezt néztem még, valakinek van tapasztala a Wayteq XBook-60w-vel hogy mangát esetleg hogy lehet rajta olvasni? http://www.youtube.com/watch?v=c7YKLVchuYE
2013. júl. 17. 12:27
3/4 anonim válasza:
A Wayteq teljesen jó, az igényeidnek megfelel. Hátránya, hogy kissé nehezebben lehet a gombokat megnyomni rajta, és elég hangosan kattog, de tökéletes! A barátom olyat vett, én meg 2 ezerrel drágábban egy Icarus Pocket-et, amivel teljesen meg vagyok elégedve. / colos, e-ink, e-paper, olvasásra tökéletes, nincs semmi fölösleges csili-vili, ami drágítaná, a betűnagyság, betűtípus beállítható, nekem csak pozitív tapasztalatom van vele. Szerintem akár az egyiket (a Wayteq-hez adnak tokot, nem kell külön fizetni érte), akár a másikat megveheted. Az Oyx-szal nekem rossz tapasztalataim voltak, itt nem részletezem.
4/4 A kérdező kommentje:
Válasz minden válaszolómnak, és esetleges utána érdeklődőnek: megvan a Wayteq E-book olvasó és kitűnően működik! Engem nem zavar a gombok kattogása, amúgy sem olyan hangos. Mangát kitűnően lehet vele olvasni! És persze a könyveket is. Imádom. :) Köszönöm mindenkinek aki segített!
2013. okt. 20. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!