Ti melyiket választanátok? PS3 vagy Xbox 360?
Már minden hasonló kérdést végigolvastam de nem tudom melyiket válasszam mind a 2 nagyon tetszik, de nem tudok dönteni 1 hete gondolkodok.
1. Minél több ideig legyen rá játék
2. Melyikre olcsóbbak a játékok?
3. Tényleg jobban megéri az Xbox a kinect miatt?
4. Hogy működik a PS3 multi-ja? Nekem kell bejelölni embereket vagy anélkül is lehet tolni? (ha nincs ismerősömnek akk nem tudok senkivel multizni?)
5. Akármit olvastam mind a kettő tetszik én nagyon nem tudom melyik legyen :(
Ha már olvastad a többi kérdést, akkor nem másolom be a hosszú válaszomat, mivel biztos láttad már.
A pontjaidra pedig:
1. Ezt a jó Isten sem tudja most megmondani, pár évig még lesz egy pár játék mindkettőre.
2. Ugyanannyiért adják mindkettőre.
3. Én a Kinectet egy nagy fosnak tartom, és az, hogy nincsenek rá normális játékok csak rádob még egyet. Kifejezetten nem. Én ajánlom, hogy ezt jól gondold meg.
4. Nem kell bejelölni senkit. Lehet tolni teljesen random emberekkel (Bár el tudom képzelni, hogy van 1-2 olyan coop játék, amihez kell ismerős, bár ilyen játékot én még nem vettem). De amúgy ez xboxon is ugyanígy működik.
5. Én még mindig azt tudom mondani, amit minden ilyen kérdésre írok: döntsenek az exkluzívok, és még az, hogy barátoknak milyen van.
Exkluzív az a játék, ami csak az egyik platformra jött ki, tehát pl:
God of War, ez csak PS3-ra jött ki, xbox360ra nem
Halo 4, ez kijött xbox360-ra, PS3-ra nem
Én Xbox 360 párti vagyok :D minden haveromnak xbox a van :D ,de mindkettő nagyon jó. Ha veszel konzolt, nem foggól csalódni egyikbe se :D Ha van pénzed játékokra akkor csak is ps3 Ha anyagilag nem úgy állsz akkor Xbox 360 RGH-san :D
De te döntesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!