Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti melyiket választanátok?

Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Melyiket vegyem meg szerintetek,komoly igényű játékokra? Gondolok itt Skyrimre,lassan jön a GTA5,Aztán a Battlefield3 stb... szóval a lényeg,hogy ezeket jól vigye laggmentesen.

Három közül melyiket választanátok:

PS3 , XBOX360 , PC

Most laptopom van,szaggat minden.

PS3 szerintem jó,bár elég necces az ára,de van PS2-esem,de hát az elavult,minden játék ami van nekem kivittem.

Aztán az XBOX szerintem olcsóbb mint a PS,bár netet fizetni kell bele :/

Ha PC-t vennék,akkor olyan 4-6-8 Gigásat kb.Ennek viszont az ára a fellegekben jár...

Ti melyiket választanátok is miért?

2012. febr. 4. 15:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
hát szerintem xbox de ha az nem kell pc
2012. febr. 4. 15:34
 2/14 A kérdező kommentje:

Hogy érted azt hogy: ''ha nem kell''?

Én nem írtam hogy nem kell Xbox nekem,éppen erre lennék kiváncsi,melyik éri meg

2012. febr. 4. 15:37
 3/14 anonim ***** válasza:

Én pc-t választanám.

Hidd el, azzal jársz a legjobban...

Főleg a BF 3 esetében.

2012. febr. 4. 16:01
 4/14 A kérdező kommentje:

És milyet javasolsz? Inkább 4Gigásat,ami olcsóbb,vagy egy 8 gigásat,ami sokkal drágább,de erősebb?

Esetleg egy szlovák oldalt tudnál passzolni? (Mindegy végülis milyen oldal,csak euróban legyenek az árak feltüntetve) köszi

2012. febr. 4. 16:39
 5/14 anonim ***** válasza:

BF 3-hoz alap, hogy min. 4 GB-s RAM-od legyen, mert gondolom erre gondoltál.

De ha már BF 3, akkor inkább 8 GB-s, mert az a javasolt hozzá.

2012. febr. 4. 18:50
 6/14 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy 4 meg 8 gigás gép, előre összerakottat még semmiképp ne vegyél.

Ha van lóvéd bőven erre a célra (legalább 200 ezer forint), akkor rakass össze egy jó PC-t hozzáértővel (fórumokon segítenek, de akár még itt is), ha nincs ennyid, akkor kár a PC-vel foglalkozni, vegyél egy konzolt, amelyikhez szimpatikusabbak az exkluzív játékok, (egyébiránt teljesen mindegy melyiket választod, mindkettő jó).

2012. febr. 4. 19:54
 7/14 A kérdező kommentje:

Egyébként 110Euróm van rá (kb 40.000FT),de még ráér... ezen tudom semmi sem jön ki,még gyűjthetek rá.

200k egy gépért? Úristen,gazdag azért nem vagyok,szerintem marad a PS3 vagy az Xbox

De a Wii is viszonylag jó,arról mit gondoltok?

2012. febr. 5. 06:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Wii-n nem fogsz Skyrimet, GTA5-t, Battlefield 3-at játszani.

40 ezerből kijön egy Xbox, habár ezek pont nem olcsó játékok, plusz a Live is egy 10-es, szóval valóban gyűjtögess még.

2012. febr. 5. 08:55
 9/14 anonim ***** válasza:
na mind egy ajánlom bfh batle field heroes jo csak anyi le töltöd azt regisztrálys és játék m9it mondjakjo ovlt ve le játszani am postal 3 2011 es ha? még friss az a játék vagy ace of spades letöltöd és nem kell regisztrálnui elinditasz egy szerot és kiad egy vonalt abba ird a neved lés játék
2012. febr. 10. 18:05
 10/14 anonim ***** válasza:

mindközül a gép (pc) a legjobb, de ha ilyeneket akarsz mint a gt5, vagy bf3, akkor ezekhez egy nagyon jó gépre van szükséged, különben élvezhetetlenül rosszak lesznek a játékok szaggatósan

én annak idején a san andreassal jártam így, a vége felé már játszani sem lehetett vele szinte, mert majdhogynem lefagyott

a konzolokat nem ajánlanám, mert tv-hez vannak kötve, és ha többen is néznék a tv-t, akkor necces lenne, viszont ha külön tv-d van akkor nem rossz végülis, de inkább a gép, mindig az a jobb, főleg játékoknál

szóval a gépet ajánlom, de akkor egy nagyon jó kis gépet szerezz be valahonnan

2012. febr. 10. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!