Ti melyiket választanátok?
Sziasztok!
Melyiket vegyem meg szerintetek,komoly igényű játékokra? Gondolok itt Skyrimre,lassan jön a GTA5,Aztán a Battlefield3 stb... szóval a lényeg,hogy ezeket jól vigye laggmentesen.
Három közül melyiket választanátok:
PS3 , XBOX360 , PC
Most laptopom van,szaggat minden.
PS3 szerintem jó,bár elég necces az ára,de van PS2-esem,de hát az elavult,minden játék ami van nekem kivittem.
Aztán az XBOX szerintem olcsóbb mint a PS,bár netet fizetni kell bele :/
Ha PC-t vennék,akkor olyan 4-6-8 Gigásat kb.Ennek viszont az ára a fellegekben jár...
Ti melyiket választanátok is miért?
Hogy érted azt hogy: ''ha nem kell''?
Én nem írtam hogy nem kell Xbox nekem,éppen erre lennék kiváncsi,melyik éri meg
Én pc-t választanám.
Hidd el, azzal jársz a legjobban...
Főleg a BF 3 esetében.
És milyet javasolsz? Inkább 4Gigásat,ami olcsóbb,vagy egy 8 gigásat,ami sokkal drágább,de erősebb?
Esetleg egy szlovák oldalt tudnál passzolni? (Mindegy végülis milyen oldal,csak euróban legyenek az árak feltüntetve) köszi
BF 3-hoz alap, hogy min. 4 GB-s RAM-od legyen, mert gondolom erre gondoltál.
De ha már BF 3, akkor inkább 8 GB-s, mert az a javasolt hozzá.
Nincs olyan, hogy 4 meg 8 gigás gép, előre összerakottat még semmiképp ne vegyél.
Ha van lóvéd bőven erre a célra (legalább 200 ezer forint), akkor rakass össze egy jó PC-t hozzáértővel (fórumokon segítenek, de akár még itt is), ha nincs ennyid, akkor kár a PC-vel foglalkozni, vegyél egy konzolt, amelyikhez szimpatikusabbak az exkluzív játékok, (egyébiránt teljesen mindegy melyiket választod, mindkettő jó).
Egyébként 110Euróm van rá (kb 40.000FT),de még ráér... ezen tudom semmi sem jön ki,még gyűjthetek rá.
200k egy gépért? Úristen,gazdag azért nem vagyok,szerintem marad a PS3 vagy az Xbox
De a Wii is viszonylag jó,arról mit gondoltok?
Wii-n nem fogsz Skyrimet, GTA5-t, Battlefield 3-at játszani.
40 ezerből kijön egy Xbox, habár ezek pont nem olcsó játékok, plusz a Live is egy 10-es, szóval valóban gyűjtögess még.
mindközül a gép (pc) a legjobb, de ha ilyeneket akarsz mint a gt5, vagy bf3, akkor ezekhez egy nagyon jó gépre van szükséged, különben élvezhetetlenül rosszak lesznek a játékok szaggatósan
én annak idején a san andreassal jártam így, a vége felé már játszani sem lehetett vele szinte, mert majdhogynem lefagyott
a konzolokat nem ajánlanám, mert tv-hez vannak kötve, és ha többen is néznék a tv-t, akkor necces lenne, viszont ha külön tv-d van akkor nem rossz végülis, de inkább a gép, mindig az a jobb, főleg játékoknál
szóval a gépet ajánlom, de akkor egy nagyon jó kis gépet szerezz be valahonnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!