Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Melyiket vegyem meg szerintetek,komoly igényű játékokra? Gondolok itt Skyrimre,lassan jön a GTA5,Aztán a Battlefield3 stb... szóval a lényeg,hogy ezeket jól vigye laggmentesen.
Három közül melyiket választanátok:
PS3 , XBOX360 , PC
Most laptopom van,szaggat minden.
PS3 szerintem jó,bár elég necces az ára,de van PS2-esem,de hát az elavult,minden játék ami van nekem kivittem.
Aztán az XBOX szerintem olcsóbb mint a PS,bár netet fizetni kell bele :/
Ha PC-t vennék,akkor olyan 4-6-8 Gigásat kb.Ennek viszont az ára a fellegekben jár...
Ti melyiket választanátok is miért?
2012. febr. 4. 15:29
11/14 A kérdező kommentje:
AKkor gép... és készet éri meg venni,vagy külön hozzá a dolgokat és abból összerakni egyet?
2012. febr. 11. 15:25
12/14 anonim válasza:
Külön.
Igaza van az előttem szólónak, pc a jobb. Főleg játékoknál.
13/14 anonim válasza:
mindegy, csak jó legyen és szaggatásmentesen vigye a játékokat különben nem fogod élvezni
14/14 anonim válasza:
Mi a faszomert kene 200 ezer gepre ember?120-130huf-ból mar olyan gepeket kapsz h nemigaz nem attol leszel gizda ha minden egyes cuccból csak a legdragabbat veszed egy komoly vga-t mar kapsz 40-től pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!