Milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés
Milyen egy közepesen jó minőségű laptop,milyen tulajdonságai vannak ,úgyértem milyen kütyüknek kell hogy benne legyenek,milyen márkájú legyen stb.(egyáltalán nem értek ehhez)Ugy 100,000ft körül szánnék rá.

2013. aug. 20. 22:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
akkor a HP-k kilőve:DD
2013. aug. 20. 23:02
 12/16 A kérdező kommentje:
valaki irna nemcsak márkát ,hanem hogy milyen cuccok legyenek benne???
2013. aug. 20. 23:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Milyen egyetem? Ha semmi informatikai szempontból "komoly" (értsd: nem építész, informatikus), akkor szinte bármilyen hardver elég lehet. De persze 4 GB-nál ne legyen kevesebb a memória, és legalább 2 magos legyen.
2013. aug. 20. 23:10
 14/16 A kérdező kommentje:
De-ttk biosz
2013. aug. 20. 23:16
 15/16 anonim válasza:

Milyen cuccok-ra reagálok:

Szerintem nem érdemes i7-es processzorosat venni. Iszonyúan melegszik alapjáraton is, főleg Ubuntuval (közeli ismerősöm nyűglődik egy i7-es Dell-el így).*

Ha néha játszani akarsz vele, akkor érdemes olyat amiben dedikált videókártya van, de nem érdemes sokat játszani, mert a videókártya _nagyon_ melegszik. Általában van bennük integrált videókártya is, ami nem melegszik nagyon, és ki-be lehet kapcsolgatni a nagyteljesítményűt, ha szükséged van rá. Ezt gondold át, pláne ilyen árfekvésben!

RAM-ról annyit, hogy szerintem 4 GB egyelőre mindenre elég, nem kell, hogy több legyen benne.

* Most látom, hogy 100000 Ft körüli összegről van szó - így az i7 alapból kiesik.

2013. aug. 20. 23:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100-ba még a dedikált videókártya se nagyon fér bele, úgyhogy nincs sok választási lehetőséged. Pentium B960-980, 4 giga ram.
2013. aug. 21. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!