Milyen egy közepesen jó minőségű laptop,milyen tulajdonságai vannak ,úgyértem milyen kütyüknek kell hogy benne legyenek,milyen márkájú legyen stb.(egyáltalán nem értek ehhez)Ugy 100,000ft körül szánnék rá.
-burkolata jó minőségű anyagokból épül fel, nem "izzadsz rá", nem ropog, nem hajlik
-hűtése megfelelően van méretezve
Sajnos ezek nem a 100 ezer forintos kategória ismérvei.
Én a helyedben 3 év garanciával keresnék laptopokat, Lenovo készülékeiben még nem csalódtam. Azt ízért megírhatod, hogy mire használnád (remélem nem "játékra" lesz a válasz:))
2013. aug. 20. 22:41
2/16 anonim válasza:
Ha laptopot veszel akkor a következő márkája legyen:
-Dell
-Asus
-Hp
Ezek iszonyat jók laptopok/asztali PC-k terén és árban is kedvezőek!
2013. aug. 20. 22:44
3/16 A kérdező kommentje:
egyetemre kéne
2013. aug. 20. 22:46
4/16 anonim válasza:
A HP-t nagyon nem ajánlom, a Dell jobb, mármint több rá a garancia, és tuti, hogy évek múlva is lesz hozzá alkatrész. Nyilván pont emiatt drágább is.
2013. aug. 20. 22:54
5/16 anonim válasza:
Lényeg hogy minr2 Amerikai, és jó:) Bár igaz. a HP jó laptop, de nyomtatókban akkor is a csúcson jeleskedik!
2013. aug. 20. 22:56
6/16 anonim válasza:
mind2*
2013. aug. 20. 22:56
7/16 anonim válasza:
HP-nál is -ahogy szinte mindegyik gyártónál - változó, hogy mit érdemes. Egy belépő szintűt pl biztosan nem ajánlanék, anno évfolyamtársamnak egy Pavilion mindig túlmelegedett (egyetemi feladatokhoz használta), engem (illetve már anyámat) egy üzleti kategóriás meg már több mint 6 éve gond nélkül szolgál. Persze ugyanígy Dell-lel, ASUS-szal is láttam már cifra dolgokat...
2013. aug. 20. 22:58
8/16 anonim válasza:
Lenovo, Acer.
A Dell 2.5 éve még jó volt, azóta ontják a gyárak a szemeteket, ugrásszerű minőségromlást hozott az N5110-es széria az N5010 után. Nem ajánlom.
Én ennél olcsóbban vettem jobbat nemrég, de ha nincs különleges akció, ez jó vételnek számít:
Hát, szerintem az alacsony árkategóriás HP-k nem túl jók, és egy szervízes ismerősöm szerint néhány év múlva már pl egy Pavilionba nem is lehet alkatrészt kapni (egy Dell inpironba meg igen).
Viszont business kategóriában tényleg jó a HP.
2013. aug. 20. 22:59
10/16 anonim válasza:
Whááá, a Lenovo az az ördög! Lengyelországban van a szervíz... Hiába van rá 3 év gari, ha több hetet kell várni, hogy megjavítsák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!