Mit vegyek? SAL PA 25 Active vagy kb 30. 000 Ft-ig hifit?
Hangszórót szeretnék cserélni, a SAL-ról olvastam, hogy nem a legjobb, de pont az igényeimnek megfelelő lenne, és árban is jó.
Ha hifit vegyek, írjatok konkrét típust. Csak zenehallgatáshoz és kevés filmnézéshez kellene. Azért nem hifit keresek elsősorban, mert a hangján kívül minden más felesleges rajta. Ha mégis hifi ajánlotok, legyen valamilyen bemenete amivel összetudom a géppel kötni, illetve egy SPDIF bemenet is jó lenne.
Nekem van tapasztalatom a sal cuccokol, aki azt mondja nem szólnak, avagy nem elég otthonra, az vagy nem hallotta, szólni vagy hallotta és olyan embernél aki direkt le akarja járatni, ezért 3x cippbe küdte.
Szóval a pa 25 nem rossz választás, végülis keverő, erősítő, és hangfal egyben, még én is gondolkodok rajta hogy jó lenne itthonra. Én hallottam szólni, hifi hangzás, telt mélyek, nem kopogós, magas is tisztán szól.
Ha másik megoldást választod akkor kell 2db hangfal + erősítő ami lehet drágább lesz mint ez. És persze az nem zenekari cucc! Viszont ha nem szándékozol bulit tartani vele + hasonló célokra akkor bőven jó egy hifi is, vagy egy házimozi.
Csak hogy 2db 16cm -es sal mély mit tud (videóm).:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!