Van egy power ledem hőtőcsillagra (mini hűtőbordára) szerelve. Hogy tudom ezt nagyon hűtőfelületre tenni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 18:34
1/14 anonim válasza:
Fotót fel tudnál tenni, h lássuk, miről is van szó?
Egyébként finommechanika témaköre.
2/14 A kérdező kommentje:
2013. aug. 15. 18:44
3/14 anonim válasza:
4/14 A kérdező kommentje:
De ez hővezető paszta és nem ragasztó! Ragad kicsit, de ha pl: bicajra rakom akkor már nem sokat ér!
2013. aug. 15. 19:10
5/14 anonim válasza:
Végig olvastad a cikket? 2 komponensű ragasztóval dolgozik az illető.
6/14 A kérdező kommentje:
Jó, az meg a hűt nem viszi át!
2013. aug. 15. 19:17
7/14 A kérdező kommentje:
*hőt
2013. aug. 15. 19:17
8/14 anonim válasza:
Ha megfigyelted, az a ragasztó alumínium tartalmú. Rendkívül jó hővezető anyag. Bocs! A ragasztó nagyrészét kiszorítja a borda és a LED közül és a kötést inkább az oldalán hozza létre. Csak lerobbantani lehet!
9/14 A kérdező kommentje:
Ez nem néztem. Csak mert ragasztóval én is próbálkoztam és egy ledet sikeresen tönkretettem akkor ez valami speciális lehet.
Hol lehet ilyet venni?
2013. aug. 15. 19:24
10/14 anonim válasza:
Ott, ahol a power LED-eket is árulják. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!