Hogy lehetséges, hogy Sopron környékén még gyengén, de tudom fogni az analóg tévéadásokat?
Figyelt kérdés
Az M1, TV2 és RTL klub jelét gyengén, de fogom. Honnan sugározzák még most is? Elvileg mind Sopront, mind Kab-hegyet lekapcsolták.2013. aug. 10. 23:56
11/14 A kérdező kommentje:
Akkor viszont a kérdés az, hogy miért nem jön a jel normálisan? Ugyanezzel az antennával egy hónapja még kristálytiszta volt a kép. Lekapcsolás helyett csak levettek volna a teljesítményéből?
Na meg akkor miért plakátolták teli Sopront, hogy július 31 a lekapcsolás napja?
2013. aug. 12. 02:21
12/14 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, tök lényegtelen dolog, csak azért mégis érdekel, hogy mi ez a vétel, ami van is, meg nincs is. :-)
2013. aug. 12. 02:22
13/14 anonim válasza:
Soproni adó sugározhat analóg adást az őrségi reléadók felé. Nézd meg a térképet!
14/14 anonim válasza:
Ma ránéztem a soproni adóra. Pápa mellett lakom és az antennám alapból Kab-hegyre néz, de most megfordítottam Sopron felé. Az analóg RTL Klub (UHF 32) szinte kristálytiszta, M1 (UHF 49) és TV2 (VHF 9) hangyás, de nézhető. Ha jól emlékszem, nekem ezek az adók régebben is ilyen minőségben jöttek, úgyhogy nem tudom, nálad mi okozza a jelszintcsökkenést. A hétvégi viharban nem sérült meg az antennád vagy a kábelezés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!