A Fifa 12 nem ismeri fel a jobb oldali analóg kart, vezérlőpultban tökéletes. Ez mitől lehetséges?
http://www.youtube.com/watch?v=UnKjXwZ2pvE
nekem ez működött anno. nem tudom jó e még a link.
Attol, hogy a jatekok tobbsege nyomorek.
Probalj keresni egy olyan gombot a joyon amit ha bekapcsolsz vilagit. A jobb oldali kart valamiert analognak nevezik es az ekkor aktivalodik csak.
Sonic generations-t es a Trine 1,2-t is joyra terveztek megsem lehet normalisan beallitani.
Van viszont egy progi erre a neve Pinaccle joystick profiler.
Az osszes tobbit felejtsd el. Nincsen masik jol mukodo joy program a piacon.
Foleg a jatekokat felejtsd el, allitsd be a pinaccle-ben a gombokat billentyukre pl. t, z, enter stb.. es ugyanezekre a jatekok vezerleset.
Ha sikerul megszerezni segitek beallitani.
Egyebkent a pinnacle-ben is be kell allitani, hogy 2 karos joyod van.
Az uj verzio es a regebbi kozott a mentett .pin beallitasok nem kompatibilisek. (Tiszta vicc)
Le lehet tolteni a regebbi verziokat kiprobalhato Valtozatban es ha nem hagyod, hogy frissitsen akkor a regi az ugy is marad.
Ha lefrissited 15 percenkent indithatod ujra.
Makom van, hogy elcsiptem a regebbi verziot, mert ugyebar az ilyesmi folyamatosan tunik el a netrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!