Hogy lehetséges, hogy Sopron környékén még gyengén, de tudom fogni az analóg tévéadásokat?
2 ütemben történik a lekapcsolás, a te térséged volt az első ütem.
Nagyon kedvező vételi viszonyok között elképzelhető, hogy fogod egy még üzemelő, távoli torony adását.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, ez a térség volt az első ütem, és nézegettem a lekapcsolási térképet, gyakorlatilag távolabb nem is lehetnék a még le nem kapcsolt területektől. A fura az, hogy eme szobaantennával, ami egy ilyen: [link] hozzácsatolva egy passzív TESCO gazdaságos márkájú szobaantennával, ami nélkül még a soproni MUX A-t is néha.náha megakadva vette, a Kab-hegyi MUX-ot meg nem is fogja. Ameddig volt analóg adás, meglehetősen szemcsésen fogta Kab-hegyet, kb. úgy, ahogy ez a mostani "rejtélyes adás" jön. Szóval sajnos nem hiszem, hogy világvevő antennám lenne. ;-)
Gondolkoztam rajta, hogy lehet tényleg valamelyik távoli adót veszem, na de mondjuk a dél-Dunántúlt sikerülne vennem úgy, hogy anno Kab-hegyet is csak gyengén vettem? (Nem csak a távolság az egyetlen akadály, ott van egy bizonyos Dunántúli-középhegység nevű objektum, ami maitt nem túl sok esélyt látok ré.)
Egyébként a 9-es, 32-es és 49-es csatornán fogtam be...
A soproni adó a második körben, október 31-én lesz lekapcsolva.
Ezen az oldalon ki van részletezve, melyik adó lett lekapcsolva júliusban (sárga) és melyik lesz októberben (piros): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!