Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy lehetséges, hogy Sopron...

Hogy lehetséges, hogy Sopron környékén még gyengén, de tudom fogni az analóg tévéadásokat?

Figyelt kérdés
Az M1, TV2 és RTL klub jelét gyengén, de fogom. Honnan sugározzák még most is? Elvileg mind Sopront, mind Kab-hegyet lekapcsolták.
2013. aug. 10. 23:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Még biztos nyomják kalózon a kis pernahajderek...
2013. aug. 10. 23:58
 2/14 anonim ***** válasza:

2 ütemben történik a lekapcsolás, a te térséged volt az első ütem.

Nagyon kedvező vételi viszonyok között elképzelhető, hogy fogod egy még üzemelő, távoli torony adását.

2013. aug. 11. 00:00
 3/14 anonim ***** válasza:
#2-vel értek egyet. Biztos jó antennád van:) Egyébként érdekes, térképpel ellentétben atallas.hu-n Sopronra azt írja, hogy 10/31 az átállás ideje (persze ez elírás)...
2013. aug. 11. 00:03
 4/14 anonim ***** válasza:
Én nem lennék meglepve rajta, én 150 km-ről veszem kis kézirádiók forgalmazását... Egy TV torony jele kedvező esetben elterjedhet odáig, még ha gyengén is.
2013. aug. 11. 00:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Dél-Dunántúlt veszi.
2013. aug. 11. 00:06
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, ez a térség volt az első ütem, és nézegettem a lekapcsolási térképet, gyakorlatilag távolabb nem is lehetnék a még le nem kapcsolt területektől. A fura az, hogy eme szobaantennával, ami egy ilyen: [link] hozzácsatolva egy passzív TESCO gazdaságos márkájú szobaantennával, ami nélkül még a soproni MUX A-t is néha.náha megakadva vette, a Kab-hegyi MUX-ot meg nem is fogja. Ameddig volt analóg adás, meglehetősen szemcsésen fogta Kab-hegyet, kb. úgy, ahogy ez a mostani "rejtélyes adás" jön. Szóval sajnos nem hiszem, hogy világvevő antennám lenne. ;-)

Gondolkoztam rajta, hogy lehet tényleg valamelyik távoli adót veszem, na de mondjuk a dél-Dunántúlt sikerülne vennem úgy, hogy anno Kab-hegyet is csak gyengén vettem? (Nem csak a távolság az egyetlen akadály, ott van egy bizonyos Dunántúli-középhegység nevű objektum, ami maitt nem túl sok esélyt látok ré.)

Egyébként a 9-es, 32-es és 49-es csatornán fogtam be...

2013. aug. 11. 00:34
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem a Kab-hegy, hanem valamelyik továbbító adó lehet, azokból sok van.
2013. aug. 11. 00:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Zalában két kisebb folt is látszik, ezek közül veszi az antennád a három analóg továbbító adót. [link]
2013. aug. 11. 00:49
 9/14 A kérdező kommentje:
A fura az, hogy ezek a soproni frekvenciák.
2013. aug. 11. 01:06
 10/14 anonim ***** válasza:

A soproni adó a második körben, október 31-én lesz lekapcsolva.

Ezen az oldalon ki van részletezve, melyik adó lett lekapcsolva júliusban (sárga) és melyik lesz októberben (piros): [link]

2013. aug. 11. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!