Vettem egy hangfalat elégnagyot de nagyon halkan szol. Azt mondta az a ember akitől vettem hogy öszekell hangolni a géppel és szolni fog. De nem tudom hogy kell? Léci valaki írja le.
Jajj. Aktív hangsugárzó, vagy passzív?
Az aktívat fölismered, mert van rajta hangerőszabályzó, meg nyilvánvalóan csatlakoztatni kell a konnektorhoz (uis van benne erősítő).
A passzív az csak maga a hangdoboz, azon semmi hangerő, hangszínszab. nincs, nem is lehet csatlakoztatni a konnektorhoz. Ha passzív, akkor kell külön egy ún "hangerősítőt" venned!
Különben bemész egy könyvtárba és Csabai Dániel: Hangtechnika amatőröknek. :D Abból kiokosodsz.
attól függ...
Használtban 10..15 ért lehet értelmeset kapni a neten.
Talán olcsóbban is, de azok már neccesebbek...
Már hogy lenne? Az olyan lenne, mint egy program, ami a kávéfőzőből kerti traktort csinál. :D
A hangkártya nem képes megfelelően meghajtani egy kis impedanciájú hangdobozt, technikai okokból.
Lehet próbálkozni:
Nehogy valami marhaságot csinálj. Csak akkor vegyél, ha tényleg passzív hangdobozokat vettél.
Olyat vegyél, ami gyári, lehetőleg működik, van rajta hangerő szabályzó...
Az erősítőt be kell dugni a konnektorba, onnan veszi a naftát, csatlakoztatni kell a bemenetéhez a hangkártyát, a kimenetéhez a hangdobozokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!