Létezik olyan ember, aki még most is inkább Xbox One-t venne?
Figyelt kérdés
Vége az E3-nak, nagyjából minden lényeges dolgot tudunk, most már egyértelművé vált a PS4 "felsőbbrendűsége", van még mindig olyan ember, aki akkora fanboy (mert más ezek után nem venne Xbox-ot), hogy ő Xbox-ot fog venni?2013. jún. 11. 05:10
1/6 anonim válasza:
A PS4 -hez van olyan mozgásérzékelő szenzor, amihez nem kell külön a testre erősíteni semmit? Mint a Kinect és olyan típusú sport játékok vannak hozzá?
2/6 anonim válasza:
akkor táncolj a tv elött jóember
3/6 anonim válasza:
Táncolni is szoktam és napi egy órát tornázni a tv előtt. Nem kerül semmibe és bármikor megtehetem. :) Inkább, mint hogy üljek és gombokat nyomkodjak, miközben a seggem duplájára dagad.
4/6 anonim válasza:
Igen! De nem az xbox miatt, hanem mert csak arra lesz Killer Instinct! (sajnos)
5/6 A kérdező kommentje:
Oké, ha tetszik a Kinect ez van, vannak ilyen emberek, de én az igazi gamerek véleményére lettem volna kíváncsi.
2013. jún. 11. 14:20
6/6 anonim válasza:
Nállam attól függ hogy melyik re lesznek szebbek a játékok (valszeg ps4) de láttunk már olyat hogy xbox 360 ra jobban néztek ki mint ps3 ra a játékok (mondjuk ez a fejlesztők hülyesége volt de m1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!