Miért szolják le sokan az xbox onet?
Több okból:
Mert divat fikázni az MS termékeit.
Tényleg fura egy koncepcióval indulnak el.
Olyan csórók a fikázók, hogy esélyük nincs egy ilyen gépet venni.
A sok netkokeró egy specifikáció után nyilatkozik, ahelyett, hogy használta volna. pl sohasem látsz ilyen kommentet, hogy az XBOX360 egy sz@r, hajtottam egy fél évig, és kidobtam a kukába, helyette vettem egy PS3-at.
Személyes vélemény: ha az USA-ban élnék, azonnal rendelném elő.
Szinte 100%-k hogy venni fogok én is, de előbb megvárom, hogy kijöjjön az első széria, és legyenek életszerű tapasztalatok róla. Nem érdekel, hogy elsőre jobb lehet a PS4, meg álszent módon kedvezőbb áron hírdetik. Plusz kövezzetek meg érte, én szeretem a Microsoft termékeit már nagyon régen.
1. drága
2. kémkedik
3. folyamatos online kapcsolat
4. úgy néz ki mint egy vhs lejátszó
5. az új fícsörök döntő többsége nem a játékokhoz tartozik - ami igen az a játékosok szivatása - hanem különféle médiafogyasztásra, amire nincs szükség egy konzol esetében
kb ezekért.
Leginkább azért, mert mindenben rosszabb, mint a PS4.
Használtjátékokat korlátozták, gyengébb, mint a PS4, ennek ellenére drágább, mint a PS4, kötelező Kinect, folyton online-nak kellett lenni, különben single playerrel sem tudtál volna játszani, a Kinect is folyton figyelt, amivel pont most extrém mód vigyázni kell, stb.
Nagy részét visszavonta az MS, a hatalmas méretű szidásoknak köszönhetően (mindenféle felmérések alapján az emberek 90%-a PS4-et vett volna, és csak 10% X1-et, mindenkinek egyértelmű volt, hogy az MS-nek változtatnia kell), de ezzel már eléggé elrontotta, hisz mindenkinek a legelső infója az X1-ről az, hogy szörnyen elszarta az MS. Most már valószínűleg bármit csinálhat, PS4 nagyon el fog húzni mellette, de majd meglátjuk.
Mert beszűkült látókörűek,és nem telik sok csólingernek mindkét konzolra.
A kinnect kémkedik ezen jót röhögtem,az rengeteg paraszt aki evvel érvel,önként,és dalolva éli az életét a faszbook-on akkor kérdezem minek kémkedni főleg egy paraszt Johnny után?
Várom én is,az Xbox One-t,és később egy PS4-et is veszek ahogy Xbox360 és PS3-is van.
Jól elférnek egymás mellett,és nem vitatkoznak a sok irigy kutya meg ugasson egymásra amennyit akar ennyi.
Még annyit csajom nekem is van,sokszor kettővel egyszerre "játszogatunk" mivel nem vagyok mai csirke.A konzolokat a téli időszakban használom javarészt.
Így hogy jó idő van bepattanok a verdámba,és hajtom a bulákat,horgászgatok,bulizgatok stb...
Sajnálom én is panelszínű kis játék búzákat,mert a konzolon kívül semmi életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!