Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik tablet éri meg legjobba...

Melyik tablet éri meg legjobban 50 körül?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 01:35
 1/10 anonim válasza:

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WIFI Only

[link]

Nekem is ilyenem van.. 50 ezer körül ennél jobbat nem nagyon lehet találni..

A kijelzője nem az igazi.. Alacsony a felbontása (1024X600), fakók a színei a fényerőt pedig nem lehet optimálisan beállítani.. Vagy annyira világos, hogy kifolyik az ember szeme vagy kicsit túl sötét..

Egyébként minden más téren jónak mondható..

A kamerája bár elég pocsék, de a célnak megfelel.. Én napi szinten használom netezésre, fim nézésre (AVI és MKV) és néha Skypozni is szoktam vele.. Ezekre végül is megfelel.. Az akkumulátora maximum fényerővel játék illetve fim nézés közben kb. 5 órát bír.. A hangszóróit viszont nagyon rossz helyre tették.. Mind a két hangszórónyílás a töltőcsatlakozó mellett foglal helyet.. Így ha az ember kézbe veszi mindenképp eltakarja őket a kezével..

Itt van egy teszt róla.. Szerintem a hibái ellenére ennél jobbat nem találsz..

[link]

2013. júl. 17. 02:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit hozzáteszel ki lehet fogni az ebayen, mi pont ma nyertük meg egy aukción ugyanazt amit az első ír csak 10.1 colosban, zsír újan átszámítva 64 ezerért.
2013. júl. 17. 04:29
 3/10 anonim válasza:
Nekem Nexus 7 van nagyon szeretem de nem tudom hogy mennyibe került.
2013. júl. 17. 07:06
 4/10 anonim válasza:

Az első válaszoló vagyok.. A Nexus 7 tényleg nagyon jó táblagép.. Az is nagyon jó választás.. A kijelzője sokkal jobb kint a Galaxy Tab-nek.. Viszont nem lehet micro sd kártyával bővíteni.. Habár kapható hozzá usb átalakító amivel pendrivot rá lehet csatlakoztatni..

[link]

2013. júl. 17. 07:37
 5/10 anonim válasza:
2013. júl. 17. 07:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Én Acer Iconia 211, Samsung Galaxy Tab 2 10.1, Sony Xperia Tablet S ezeken gondolkodok. Acer-ba az tetszik, hogy 4 magos a procija. Ezek közül? Vagy ezek rossz választások lennének?
2013. júl. 17. 20:23
 7/10 anonim válasza:

Én az ACER-t és a SONY-t kihagynám.. Az ACER mindig a legendásan megbízhatatlan termékeiről volt híres.. A SONY pedig semmivel nem jobb mint az ACER.. A Samsung Galaxy 10.1 viszont nagyon jó választás volna.. Az meg hogy az ACER táblában 4 magos soc van még nem jelenti azt hogy erősebb mint a Galaxy 10.1 kétmagosa..

Én ha most vennék táblagépet, akkor a Samsung, Asus, Toshiba vagy Lenovo márkájút vennék..

2013. júl. 17. 22:03
 8/10 anonim válasza:
Most nézem az ACER-ben Tegra soc van.. Gyorsabb mint a Samsung, de énnakor sem vennék Acer terméket.. Meg aztán ha nem szoktál nagyobb hardverigényű androidos játékokkal játszani, akkor a kétmagos soc is elegendő lesz.. A Samsungnak pedig legendásan jó supportja.. Ezt is érdemes figyelembe venni.. A Toshiba és a Lenovo is megbízható és nagyon jó a hazai supportja..
2013. júl. 17. 22:19
 9/10 anonim válasza:
Nexus7 16 gb az megéri. Nekem tetszik :)
2013. júl. 18. 23:39
 10/10 kolozsibence válasza:
Asus MemoPad HD 7. Ez az Asus új 7" táblagépe. Négymagos, magonként 1,2Ghz-es proci. 1 gb RAM, IPS kijelző, 16 GB belső memória, bővíthető SD kártyával. Árgépen rengetek boltot találsz, ahol 49 és 52 ezer forint között meg lehet venni. Én augusztus közepén tervezem megvenni
2013. júl. 22. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!