Flashelt Xbox 360-om frissíteni akarja a dashboardot újabb játékoknál. Ha frissítem megmarad a flash?
Halo 3, Metro 2033, stb. megy, CoD Black Ops II és Crysis nem.
Memóriakártya nélkül mindkettő megy, de akkor nem tudom használni a profilokat (mert ugye a memóriakártyán vannak).
Régi Xbox 360 Arcade fehér gépről van szó, merevlemez nincs, csak a gyári 256 MB-s memóriakártya.
Látom sok ember nincs tisztába mi is pontosan az a flash xbox 360-n!
Az csak egy módosított verziója a xbox 360 redszerének ha letöltöd a frissítést akkor az jön a helyébe!
Ez olyan hogy van egy program aminek a verziója 1.1 és te letöltôd hozzá a frisebb 1.2-es verziót akkor az 1.1 az nem fog megmaradni hanem az 1.2 jön a helyébe!
Ugyan ez a szitu az Xbox 360 flash és frissítés dolognál!
Ez mekkora baromság amit írtál....bocsi. (kettővel feljebb)
Nem biztos, hogy elmegy a flash.
Ha pl lt 3.0 van rajta akkor 100%, hogy marad a flash (még a napokban megjelent dashboard frissítés sem bántja)
Flasheléssel és RGH-val is foglalkozok okoska.
Mielőtt olyan dologban próbálsz okoskodni amihez lövésed sincs legalább próbálj utána nézni mielőtt baromságokat írogatsz. Javaslom pl c4eva hivatalos oldalát (ő fejleszti a firmware flasht) [link]
...
Ennyi??
Azt hittem valami frappánsabb komment is eszedbe jut ennél...
foglalkozol, nem foklalkozol
Tanulj meg helyesen írni, utána beszélgethetünk a flashelésről, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!