Letölthetek-e DLC-t XBOX 360-ra ha ki van flasheltetve?
Vettem egy játékot, pontosabban a GTA IV Full Editont és ahoz kapok DLC-ket és, hogy azt tudom-e használni, ha ki van flasheltetve az XBOX-om?
Ja és még annyi, hogy Goldom az lenne, de ahogy tudom ha flashelt XBOX-ról megyek fel egyből bannolnak, ez igaz-e és ha igaz van-e valami módja annak, hogy a flashelést az XBOX-ról visszavonjam? Mert a játékaim mind eredetiek.
És azt egyáltalán, hogy tudnám írott játék nélkül, hogy egyáltalán ki van-e flasheltetve az XBOX, mert ebben nem vagyok teljesen biztos. Ja és itt a játék linkje: [link] vilag .hu/xbox360/ grand-theft-auto-iv-the-complete-edition/3105
Előre Köszönöm
Először csak megjelölik "flag"-elik a gépet,és a legközelebbi Live-ra történő fellépéskor kapod a bann-t.
Állítólag vissza lehet állítani a flash-elt gépet,úgy hogy kiolvassák a gépből az eredeti "firmware"-t,de ezt attól kéne megkérdezni aki a "butítást" csinálta a gépen.
Az eredeti firmware-t a flash előtt lemezre szokták íratni,hogy bármikor vissza lehessen állítani a gépet,de ezt nem igen kéri az emberek 99%-a ezért + pénzért oldják meg a sufnisok.
A gépet úgy tudod kipróbálni,hogy kérsz egy írott játékot kölcsön ha elindul akkor flash van a gépen.
Bármikor bannt kaphatsz akár játszol vagy letöltesz.
Amúgy a bann hullámokban történik,ha már megjelöltek pár gépet általában utána indítják el a folyamatot.
Volt rá példa hogy egyetlen hullámban 25.000 gépet bannoltak a Live-ról.
A kockázat a tiéd,ebben nem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!