Lt+3. 0ás flash, de nen mennek a játékok?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem használt xbox slimem LT+3.0 FLASHel +25 játékkal,de ebből 10 nem indult, azthittem talán sérült a lemez vagy valami, de a minap még 1x megpróbáltam és az nfs: therun elindult, játszottam is vele nem volt semmi gond, de miután kikapcsoltam és ujra be, majdnem 50x olvastattam be mire elindult, mind a 10 játékkal megpróbáltam változóan 10-30 próbálkozással elindult. Most az istennek nem akar elindulni eggyik se, a másik 15 játék pöccre indul, először gondoltam hogy túl karcosak a dvdk, de van ami makulátlan és mégse megy, meg a működők között is van olyan viharvert amin csodálkozok hogy még megy. Valyon mi lehet a baj? egyébként azt írja amikor próbálom indítani hogy: "This disc is not supported" vagy This disc is unreadable... Kérem a : "Vegyél inkább eredet játékot" kommentek hanyagolását, ezzel nem segítesz.

2013. júl. 7. 00:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Haldoklik benne a lézer. Olvasó fejet kell benne cserélni.
2013. júl. 7. 06:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezért célszerű felmásolni a játékokat a HDD-re,és onnan futtatni,így jócskán megnő az olvasó élettartalma, gyorsabbak lesznek a betöltések,és halkabb lesz a géped is.
2013. júl. 7. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!