Küldene egy DPS HD60-hoz tartozó FW-packetet valaki? Lent kifejtem miért. DPS HD 60
Elég speciális téma, de a szervíznek küldtem egy ilyen levelet, és b..tak rá válaszolni... :)
Szóval a helyzet a következő:
2013. június 15-én vásároltam egy DPS HD60 típusú készüléket a budaörsi Auchan áruházban.
Sajnos nem találtam a gyártó hivatalos weboldalát, és a legtöbb fórum sem nyújtott kellő segítséget, így kénytelen vagyok a hivatalos márkaszervizhez fordulni, azaz Önökhöz.
A problémám a következő lenne:
A beltéri egységet a multimédia lejátszási tulajdonságai miatt (is) választottam.
Viszont:
- Az .mkv kiterjesztésű fájlokat lejátsza a készülék, azonban a hozzá tartozó feliratot, legyen az .srt , .ass. vagy .sub kiterjesztésű, egyszerűen nem hajlandó az eszköz kezelni!!!
- Ha viszontaz mkv konténertulajdonságait kihasználva
"belerakom" a feliratot az mkv fájlba, egyszerűen a magyar ékezetes karaktereket nem kezeli (iso8859-2, utf-8, windows-1250 , az eredmény ugyanaz). Tehát maga a felirat élvezhetetlen lesz.
- Az mp4 fájlok lejátszásával semmi problémát nem tapasztaltam, külső feliratfájlt azonnal felismeri.
- Az avi fájlok lejátszásánál sincs probléma, viszont az eszköznél kodekproblémák lehetnek ugyanis nem mindegyik avi kiterjesztésű fájlt hajlandó lejátszani, tehát a leggyakoribb fájlkiterjesztést tekintve az eszköz eléggé válogatós...
Ezt a fent megállapított négy pontot már több mint 15 napja tesztelem, az eredmény ugyanaz, több forrásból származó fájllal is próbálkoztam.
Tekintve, hogy én is elektronikai cégnél dolgozom, tehát azért van rálátásom a területre, én az FW-packet-re gyanakszom. Próbáltam frissítéseket keresni az eszközhöz, mert vagy a szoftver elavult, vagy helytelenül működik, de nem találtam. Külföldi oldalakon sem.
Ehhez kérnék segítséget, ha módjukban áll, mellékletként egy FW-packet frissítést a kért eszközhöz.
Viszont ha helytelenül állapítottam meg a probléma okát, szívesen várom tanácsukat, hogy egyáltalán szériahibáról van-e szó, vagy ez nálam egy egyedi probléma.
Köszönettel
Biztos jó röhögtek a leveleden,hogy nézd már okostojás.
Vettél egy olcsó gagyi tunert amire olyan elvárásaid vannak mint egy drágábbra. Ha a jellemzői között nincs a felirat támogatás akkor miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!