Mely boltokban szokott olyan akció lenni h olcsóbban adják a megvásárolni kivánt tv-t ha leadom a régit? Hogy zajlik ez? Lent kifejtem
A Media Markt és a Metro szokott néha ilyen akciókat meghirdetni, sőt az előbbiben akció nélkül is átveszik.
Az elektronikai hulladék veszélyes hulladéknak számít.Nem ajánlatos csak egyszerűen a kukába tenni.
Ha akcióznak, az valószínűleg ugyanolyan termékre vonatkozik.
A Media Márkt házhoz is szállít, érdemes lenne megkérdezni,
hogy elviszik-e egyúttal a használtat?
Elvileg kötelesek elvinni azt tudom.. Nemrég nyertünk egy hütőt(auchan hónap keretén belül ) és kérdezték vigyenek-e el valami műszaki terméket...
Azért mert ugye odamegek azt mondom h én -20ezerrel olcsobban elviszem a tv-t mndjuk,mert ugye ilyen akció van és amikor házhoz szállitják akkor azt mondom bocsi nincs meg a tv vagy bármilyen más termék,mert mondjuk odaadtam a nagymamának mert időközben elromlott az övéAkkor mit tud tenni velem a Media vagy bármelyik cég?
Egyéni probléma. Most erre mit lehet mondani? Be kell vinni ha olcsóbban akarod megkapni az új terméket.
Egyébként meg érdemes több helyen megnézni. Máshol lehet alapáron ugyan annyi mint itt a kedvezménnyel együtt.
Igen jó példa erre az 576 áruház.
Beviszel használt játékot akkor azt beszámolják pár ezer Ft-ért és vehetsz belőle mást de gyakorlatilag 50%-al drágábbak mint más bolt úgyhogy csak a vevő jár rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!