Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A syndicate jó játék? (lent)!

Fazekas Krisztián kérdése:

A syndicate jó játék? (lent)!

Figyelt kérdés
Meg szeretném venni a syndicate nevezetű xbox 360 játékot,csak szeretném előtte kikérni a véleményeteket... Aki esetleg játszott már vele,vagy ismeri,azt megkérném,hogy mondja el neki,hogy tetszett+grafika,kezelhetőség.... Köszönettel:: :)

2012. máj. 14. 19:33
 1/2 kutyafülgfdsfgsdfg ***** válasza:

Mindenkinek más a véleménye,ezért vigyázz az ilyen kérdésekkel.Valaki nagyon dicséri,más meg lehúzza a sárgaföldig.Kinek mi jön be.Szerintem nézz a youtube-on videókat róla,és úgy döntsd el.Én is így szoktam.Meghallgatom,vagy elolvasom a másik véleményét,de sosem az alapján döntöm el,hogy tetszik-e az a valami.

Csak okosan,ne dobj ki feleslegesen több ezer forintot.

2012. máj. 15. 09:16
 2/2 Imperator2001 válasza:

syndicate teszt: [link]

[link]

2012. dec. 9. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!