Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek buktam az xboxomon...

Szerintetek buktam az xboxomon? Hogy eladtam?

Figyelt kérdés

Ps3-at akarok venni az exkluzív címek miatt,xbox-os címeket kivittem,pc-m meg elbír a játékokkal,amelyek minden platformra kijönnek.

Ezt adtam el ennyiért :

Xbox 360 250 gb + 3 kar (1 kar 3-4 éves,LB gombja lötyög,2. kar 2 éves hibátlan,3. 1 éves ahogy az xbox slim is,és alig használtam)

Dishonored letöltött formában van meg (3.000-ért vettem akciósan a store-ban,gears of war 2 2-3000 volt)

Trials evolution 3.000-5.000 ft nem emlékszem de Microsoft pontokért vettem..

black ops 2 lemezes,és forza horizon lemezes.

XBox 1 éves volt,semmi baja,minden tartozékkal,és a dobozával együtt.

65.000-ért.

Buktam rajta? :(

2013. júl. 8. 21:11
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és egy 14.000 ft-os wi-fi erősítő xbox-hoz!!!
2013. júl. 8. 21:13
 2/2 anonim válasza:
Több pénzért nem tudtad volna eladni, szóval nagyon nem buktál rajta. Mondjuk 1-2 játék miatt nem érdemes konzolt váltani szerintem. :D Ami pénzt eddig beleöltél az xbox játékokba és tartozékokba az elúszott és most költhetsz ps 3-ra.
2013. júl. 8. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!