Ha LT 3. 0 van az xboxomon, de nem másolt játékkal, hanem eredetivel akarok live-on játszani akkor nagy az esélye hogy bannolnak?
Figyelt kérdés
-2012. nov. 3. 15:57
1/7 anonim válasza:
Tök mindegy mivel játszol bannolni fognak.
2/7 anonim válasza:
az előzőnek nincs igaza eredetivel online játszol nem bannolnak csak másolt játékokkal, mert a játékokat ellenőrzik nem a boxodat.
3/7 anonim válasza:
A boxot ellenőrzik. A box észleli, hogy másolt a játék és flag-et kap a konzol. Mikor netre lépsz akkor ezt elküldi és a Microsoft látja, hogy másolt játékokkal játszott az illető.
Nem egy havert bannoltak már úgy, hogy Live-on csak eredeti játékkal játszott.
De nekem aztán teljesen mindegy ki hogy játszik.
4/7 anonim válasza:
A microsoft érlzékeli, ha flashelt a gép és ha igen akkor bannolnak
5/7 anonim válasza:
Tudomásom szerint az LT.3.0-án már lehet livozni mert valami védelmet tettek bele én már fél éve live-ozok ugy hogy még nem bannoltak ki remélem nemis fognak de én bizok amit mondtak :)
6/7 anonim válasza:
Ha Live-ozni akarsz akkor RGH Dual Nand tesznek egy kapcsolót a gépre 2 állásút az egyik állásban ha bekacsolod akkor HDD-ről futtathatod a játékokat,ha átkapcsolod és úgy indítod el akkor eredeti játékkal Live-on multizhatsz is vagy amit akarsz olyan mintha két Xbox360-ad lenne.
7/7 anonim válasza:
Majd kíváncsi vagyok hogy az ünnepekkor érkező bann hullámban hány LT 3.0 flash-elt gépet vágnak ki a Live-ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!