Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360 a live-ot dobja ki,...

Xbox360 a live-ot dobja ki, és játék sem indul. (? )

Figyelt kérdés
Frissítették az xboxom, de most egyedül a live jön ki, játékot nem tudok elindítani, mert nem play game-t ír ki, hanem play dvd-t. Nem a régi felületet dobja ki, hanem azt a teljesen zöld live-ot, de nekem live-om sincs. Mi ilyenkor a megoldás?

2013. júl. 4. 10:36
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ja hogy te pcn tolod?! Akkor mi a tökömet fröcsögsz egy xboxos kérdésnél?
2013. júl. 4. 14:14
 32/38 anonim ***** válasza:

Mert nem vagyok olyan hülye, hogy vegyek egy olyan valami amire később nem lesz pénzem fent tartani, csak lopásból.

Volt Xboxom, el is adtam egy lámának, aki J-tagoltatta, vagy mi, aztán jött sírni hogy kilőtték, és mért nem szóltam.

Akinek nincs rá pénze, ne tartson ilyet.

Ha okoskodik, akkor tájékozódjon előtte, ne utána sírjon hogy szart sem ér a frissítés, a lopott játékkal. XD

2013. júl. 4. 14:20
 33/38 anonim ***** válasza:
Megint kicsit okositlak a témában. Csak flashelt géppel mehetsz livera fel. Rghás és a kérdezőnek szerintem olyan van nem tudsz felmenni.
2013. júl. 4. 14:22
 34/38 anonim ***** válasza:

Akihez vitte frissíteni, az azt mondta neki hogy flash-elnie kell. Vagy nem?

De ha meg rgh-s vagy mi, akkor meg ne menjen live-ra mert bannolják.

2013. júl. 4. 14:29
 35/38 A kérdező kommentje:

nem akarok live-ra menni, soha nem is játszottam live-on...csak aki frissitette xboxos, mondta, hogy flashelni kell, amit valamelyikőtök mondott 3.0-ra, hogy vigye pl. a farcry 3-at. az volt a problémám, hogy a gép alapból live-ra dob, nem pedig oda ahova megszoktam..tehát a profilomba. mivel bár tolvaj vagyok, azért van 1-2 eredetim is, természetesen azok mennek. a tolvaj jelzőt meg nem veszem magamra, inkább nevetséges. de elmegyek flasheltetni és továbbra is azt tudom mondani, hogy aki akarja vegye meg, én nem fogom. egy xbox pedig nem 100ezres gép, akárki megtudja venni 30ezer ft-ért. 5 játék lenne 100ezer, ha megvenném...hát nem fogom. és ha játszom sose aggódom azon, hogy jaj feltört gépem van most mi lesz. eszembe nem jutott még, de ezután se fog. ha idejössz kötekedni, hogy te milyen tisztességes vagy, de xboxod nincs, akkor akár mehetsz is.

tudod, akinek van pénze nem véletlen nem költi hülye játékokra, amik 10-15ezrek, ahhoz hogy a pénz megmaradjon, hát néha csalni kell. ne is vegyél xboxot, mert ha veszel és megveszel minden játékot gondolom a fizetésed fogja bánni. szóval ne menjünk bele, hogy a tisztességes boldog vagy az, aki lemásolja a játékait és boldogan játszik és még örül is, hogy hú dejó ingyen volt, nem 15ezerért. és nagyon jól megvagyok a többszáz másolt játékommal köszönöm:) de ami igaz, az igaz...az én tudatlanságom, hogy nem értek a flashez, frissítéshez satöbbihez sajnos.

2013. júl. 4. 17:52
 36/38 anonim ***** válasza:

A konzol egy drága hobby,nem kötelező megvenni,főleg ha eredeti játékra nem telik.

Egyébként nem kell minden game-t megvenni,én is azokat veszem meg ami érdekel.

Különben bűnöző vagy te is az az aláírt egyezmény szerint úgy hogy ne áltasd magad.

"Végül ott a torrent, ami Magyarországon valósággal virágzik. Az asva.info magyar fájlcsereportál felmérése szerint a hazai torrentoldalak forgalma töretlenül nő, ma már jó néhány, százezer feletti felhasználóval dolgozó tracker működik itthon, a 15 legnagyobb oldalon összesen 1,1 millió felhasználót számláltak össze tavaly karácsonykor. Persze ez az összesítés nem veszi figyelembe, hogy egy ember egyszerre több oldalon is fenn lehet, szóval a valós szám ennél jóval alacsonyabb, de még így is rengeteg. És ez a rengeteg ember a Magyarország által nemrég aláírt ACTA egyezmény szerint mind bűnöző."

Ajánlom konzol helyett a foci labdát ,vagy az ugráló kötelet.

Még annyi hogy 50millió Live felhasználó van a világon.

Csak az idióták butítják a konzoljukat,hogy utána 1év múlva itt sírjanak,hogy lehet visszaállítani eredetibe mert meglátta az egyik haverjánál a multit,és besírt hogy ő nem tolhatja.

A cigány tolvaj mentalitás miatt akarták bevezetni az állandó net-kapcsolatot az Xbox One-nál.

Ha, pedig lopod a játékokat ne itt sírj hogyha nem megy valamelyik,hanem azt kérdezd aki gépedet berhelte,vagy butította.

2013. júl. 4. 19:16
 37/38 anonim ***** válasza:

Előtte szóló tökéletesen leírta.

Nekem volt boxom (karácsonyra kaptam)... eladtam egy srácnak, met bár lenne pénzem játékokra kicsi húzósnak éreztem hogy ami 15.000adnak azt steam-on megveszem 20euroért. Direkt mondtam neki, hogy nincs megmutyizva a a gép, vigyázzon rá.

Kb egy hét és hozza vissza hogy ez nem működik. Persze az idióta j-tagolta (régebbi fehér box volt). Se gari se gép... jól járt nem?

2013. júl. 5. 11:33
 38/38 anonim ***** válasza:
*Előttem
2013. júl. 5. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!