Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360 a live-ot dobja ki,...

Xbox360 a live-ot dobja ki, és játék sem indul. (? )

Figyelt kérdés
Frissítették az xboxom, de most egyedül a live jön ki, játékot nem tudok elindítani, mert nem play game-t ír ki, hanem play dvd-t. Nem a régi felületet dobja ki, hanem azt a teljesen zöld live-ot, de nekem live-om sincs. Mi ilyenkor a megoldás?

2013. júl. 4. 10:36
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Egy dvd két mozijegy ára. Akinek arra sincs pénze, maradjon a Retek Klubnál. Nehogy már nincs pénzed egy 3990-Ft-os filmre? És kitalálták a DVD TÉKÁT. Olyan helyen dolgozom ahol ciki lenne illegális tartalmakkal villogni.
2013. júl. 4. 12:28
 12/38 anonim ***** válasza:
56%

Igen, a legtöbb kedvenc filmem meg van otthon eredetiben.

Az már a te személyes problémád hogy beteges kényszert érzel, hogy minden megjelenő hígfos filmet azonnal letölts minőségi kamerás verzióban, de a kissé kúltúrtáltabb, igényesebb embereknek nincsenek ilyen kényszerhajlamai. :)

2013. júl. 4. 12:29
 13/38 anonim ***** válasza:
Meg kefélni is csak házasságban szoktok... marha jól szórakozok rajtatok. :)
2013. júl. 4. 12:32
 14/38 anonim ***** válasza:
Nem sok különbség van köztünk csak annyi,hogy én megválogatom mire adok ki pénzt. De igy van jól. Kellenek az ilyen minta állampolgátok is,mint ti.
2013. júl. 4. 12:38
 15/38 anonim ***** válasza:

Nem értem ennyire nehéz megérteni, hogy vannak olyan emberek akik jól keresnek azaz, megtudja engedni magának az eredeti cuccokat?

Talán a polcomon egy írott dvd van az az AutoCAD 6 éves változata. Amit még az akkori tanárom adott.

Sőt még tinta patron sem töltök.

Látom itt egyesek magukból indulnak ki.

Én nem basz0k félre, te lehet hogy igen, ez a te problémád. XD

2013. júl. 4. 12:39
 16/38 anonim ***** válasza:
*magukból
2013. júl. 4. 12:42
 17/38 anonim ***** válasza:
Nincs azzal semmi gond,hogy neked telik rá és meg is veszed. Azzal van a gond,hogy ide jössz fröcsögni ,ha más is azt tegye!
2013. júl. 4. 12:42
 18/38 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam hogy azt tegye. Csak ne sírjon ha lefrissítik az Xbox-át ezek szerint gyári firmware-el (mily meglepő az IT sem tolvaj). Aztán csipog, hogy a "lopott" játék nem indul.

Vajon miért, mert aki csinálta neki gondolom ő is azt hitte, hogy nem tolvaj és eredeti játékot tesz bele.

Aki konzolt vesz, és szeretne online is játszani nem tölt le holmi szar Crackelt, iso, faccom tudja milyen honnan származó, esetleg vírusos játékot.

Pont a konzolok azok ahol nem szép cigánykodni. XD

2013. júl. 4. 12:51
 19/38 anonim ***** válasza:

Te meg azzal jössz, hogy miért gáz ha lop? Mert ugyan már mindenki ezt teszi.

Szerinted melyik az elferdültebb dolog?

2013. júl. 4. 12:53
 20/38 anonim ***** válasza:

Tudatlan is vagy ezen a téren. Rgs boxon is tud játszani online(igaz nem min1ikkel), ráadássul ingyen.

Ez a lopás meg nem az a fajta lopás aminek próbálod beállitani. A microsoftnak és a játék kiadónak van belőle kára (nem az országnak vagy a szomszédodnak) és bocs de az egyáltalán nem érdekel senkit, pár itt fröcsögő igazság bajnokán kivül.

2013. júl. 4. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!